Autorijschool Zoetermeer

Bij JouwRijles.nl is je rijbewijs halen een makkie
“helder en betrouwbaar”

Hoog

Slagingspercentage

100%

Vertrouwen!

98%

Klanttevredenheid!

Rijinstructeur

Krijg les van een ervaren instructeur

Rijlessen waarmee je binnen
de kortste tijd je rijbewijs op zak hebt!

Woon jij in Zoetermeer of omgeving en ben je opzoek naar een goede rijschool? Stop dan met zoeken. JouwRijles.nl is dé rijschool in Zoetermeer en omgeving die jou helpt dat rijbewijs te halen. Niet alleen helpen we jou je examen door, we zorgen er ook voor dat jij met zekerheid en veiligheid je auto in kan stappen na het behalen van je rijbewijs. Met behulp van onze professionele rijinstructeurs haal jij super snel je rijbewijs en kan je zelfstandig de weg op. Hoe lekker is dat!?
Natuurlijk is het bij ons mogelijk om een gratis proefles te volgen. Dan kan je alvast even wennen. Onze ervaren rijinstructeurs geven jou een volledige rijopleiding op maat. Wat betekent dit? Er wordt gekeken naar jouw niveau en op basis hiervan stellen we een persoonlijk leerplan op. Zo leer jij precies wat je sterke en zwakke punten zijn en ben je helemaal klaar voor je praktijkexamen.

Rijschool Zoetermeer? Ga voor JouwRijles.nl!

Rijbewijs halen?

JouwRijles.nl geeft autorijlessen in de regio’s Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Sinds 2011 is JouwRijles.nl uitgegroeid tot 1 van de beste rijscholen in Zuid Holland. Benieuwd waarom?

LESPAKKETTEN + THEORIE

Bekijk hier onze pakketten !

Gratis rijlessen verdienen?

Jazeker, je hebt het goed gelezen! Wij bieden al onze toekomstige leerlingen een gratis proefles aan! Je wilt natuurlijk eerst weten of het wel klikt met je rijinstructeur en of je je wel op je gemak voelt in de lesauto? Wat is er een betere manier om daar achter te komen dan een gratis proefles te nemen? Daarom bieden wij je deze graag aan!

Stuur ons een bericht om gebruik te maken van deze gratis proefles actie!

Gratis rijlessen verdienen?

Wil jij 60 min. gratis lessen? Voor elke nieuwe leerling die je doorstuurt naar jouw rijinstructeur krijg jij een uur gratis rijlessen cadeau. Nemen bijvoorbeeld jouw neef, vriend en je buurmeisje een lespakket bij ons? Dan heb je al €135 aan gratis rijlessen binnen!
Neem contact op met een van onze instructeurs om gebruik te maken van deze gratis rijles actie!

GEEN TIJD?! LAAT HET ONS U ADVISEREN IN JOU RIJLESSEN

Lesauto's jonger dan 5 jaar

Omdat jouw veiligheid het allerbelangrijkst is,
rijden wij in nieuwe lesauto’s jonger
dan 5 jaar!

Op jouw manier leren rijden?

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw leerstijl, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een jonge en gedreven instructeur die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Autorijlessen bij autorijschool zoetermeer

JouwRijles.nl is een team van jonge en professionele instructeurs die hun werk als rijinstructeur zeer serieus nemen en met plezier doen. Daarom zul jij, als onze leerling, niet alleen uitstekend worden begeleid maar ook met plezier je rijlessen ingaan. Wij weten hoe wij jou op de beste manier het rijden kunnen bijbrengen en wij weten dat jij daar niet de hoofdprijs voor wilt/kunt betalen. Daarom vind je bij ons alleen maar eerlijke prijzen. Dat kunnen wij je beloven.

PAKKET A

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1564

Nu € 1419,00

PAKKET B

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1839

Nu € 1614,00

Zeer hoge slagingskans

Slagingspercentage eerste examen

Super Snel je rijbewijs

Wij leren je binnen korte tijd rijden als een pro

Al 2000 tevreden geslaagden

Jouw wensen en niveau zijn leidend

AUTORIJSCHOOL ZOETERMEER VOOR JONGEREN DIE PRIJSBEWUST ZIJN EN LIEVER IN EEN KEER HUN RIJBEWIJS WILLEN HALEN

Ervoor zorgen dat jij jouw autorijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig en vol vertrouwen het verkeer in kan, is ons belangrijkste doel. Wij weten hoe we jou op een prettige en professionele manier het rijden kunnen aanleren en laat dat nou nét zijn wat we zelf ook heel leuk vinden om te doen!

MET EEN GEZELLIG SFEERTJE IN DE AUTO JOU HET RIJDEN BIJBRENGEN OM DAARNA TE ZIEN HOE JIJ IN 1 KEER JOUW AUTORIJBEWIJS HAALT, DÁT IS WAT ONS DRIJFT!

REVIEWS AUTORIJSCHOOL ZOETERMEER

Ben je benieuwd waarom wij dit gerust durven te zeggen? Lees dan eens de reviews van onze oud leerlingen op onze geslaagden pagina of neem een kijkje op onze facebook pagina.
Wij zijn liever open en eerlijk, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Al onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom om een review over ons achter te laten. Wij vinden het prachtig om al die positieve reviews door te lezen. Dit is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn! Wij garanderen dat ook jij met een positieve ervaring je rijlessen zult afronden als je besluit bij ons te willen lessen.

Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan op onze Google of Facebook reviews pagina’s.

Angela Ridder

Net geslaagd!! Dankjewel Marcooo, de lessen waren top! thnx voor je geduld en de goede training 😃

Zahra van Hemsbergen

 Marcoooo top leraar!! Dankjewel!!

Luco van der Kaaij

Leuke lessen gehad, flexibele tijden en vriendelijk!!

Roel Huizer

Super rijlessen gehad met Marco Spaans!!In 1 keer mijn rijbewijs gehaald echt een top tijd. Echte aanrader!!!!

LAAT ONS U ADVISEREN!

Bel ons: 070 204 20 33 of bel mij:

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Onze rijinstructeurs hebben al jarenlang ervaring in het rijles geven. Daarom kun je erop vertrouwen dat jouw rijles altijd prettig en leerzaam zal zijn.

Colin Oomens

c.oomens@jouwrijles.nl

Autorijlessen volg je in Zoetermeer bij JouwRijles.nl

Ben je woonachtig in Zoetermeer en ben je eindelijk eens toe aan de volgende grote stap in je leven, namelijk auto kunnen rijden? Dan hoef je niet ver te zoeken voor een goede rijschool. In Zoetermeer kun je namelijk eenvoudig en snel de beste rijlessen volgen bij JouwRijles.nl en er zeker van zijn dat jij op de juiste manier getraind wordt om helemaal klaar te zijn om de weg zelfstandig op te kunnen gaan. Dit kan alleen met een lespakket dat perfect op maat is en de drang om iedereen zo veel mogelijk te helpen het rijbewijs in één keer te halen.

Professionele begeleiding die perfect bij je past

Bij JouwRijles.nl werken alleen professionele en jonge rijinstructeurs, die je op een kwalitatieve en persoonlijke manier kunnen helpen met het aanleren van je rijvaardigheden. Hierin sta jij ook echt in het teken. Jouw niveau bepaalt waar de lessen over gaan. Kun jij een bepaalde manoeuvre van begin af aan al perfect, dan heb je daar geen extra les meer voor nodig en wordt je tijd gebruikt om juist te werken aan manoeuvres waarvan je rijinstructeur vindt dat deze nog bijgeschaafd mogen worden of waar je zelf nog graag wat meer tijd en aandacht aan besteed. Op deze manier worden de lessen die je hebt altijd op de juiste manier benut en kun je op de beste manier vol zelfvertrouwen deelnemen aan het examen.

Persoonlijke aandacht is ook echt persoonlijke aandacht. Je krijgt altijd dezelfde rijinstructeur en als jij een bepaalde techniek meer wilt oefenen wordt daar ook echt aandacht aan besteed. Heeft je instructeur door dat je nog wat meer aandacht kunt gebruiken bij bijvoorbeeld optrekken of achteruit inparkeren, dan wordt hier ook echt tijd voor gemaakt, indien nodig met extra lesuren. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Als je minder lessen nodig hebt, kun je ook van de gelegenheid gebruikmaken om de overgebleven uren te gebruiken voor extra dingen of is er een mogelijkheid deze lesuren terug te krijgen. Het doel van de instructeur is altijd jou klaarmaken om in de eerste keer al te kunnen horen dat je geslaagd bent voor je rijbewijs. Daarom wordt er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

De geschikte lessen voor iedereen

Voor iedereen is een andere manier van rijlessen fijner. Of dit nu gaat over op welk tijdstip van de dag je terechtkunt of juist de manier van lesgeven. Maar ook het niveau waar je al op zit bepaalt op welke manier de rijinstructeur van JouwRijles.nl jou helpt alle belangrijke punten van autorijden onder de knie te krijgen.

Je kunt bij JouwRijles.nl verschillende pakketten nemen. Zo kun je ervoor kiezen wel of geen tussentijdse toets te nemen. Bij deze tussentijdse toets wordt je al beoordeeld op een manier zoals dat ook zal gaan tijdens het officiële examen, zodat je al weet wat je te wachten komt te staan. Dit neemt meteen een hele hoop spanning weg, als je erg tegen het examen op zit te kijken.

Verder is te bepalen hoeveel rijlessen je nodig kunt hebben, door met je instructeur te bepalen wat je wel en niet nodig hebt. De handigste manier om dit te doen is door een gratis proefles aan te vragen. Bij deze proefles leer je niet alleen de basisprincipes van het autorijden, maar kan je instructeur je meteen een beoordeling geven van wat je het beste nodig kunt hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Hierbij moet je denken aan het aantal lessen en of je bijvoorbeeld nog extra ondersteuning nodig zou kunnen hebben. Zo heb je meteen al een stapje voor op je aankomende rijlessen en kun je nog beter voorbereid richting het praktijkexamen.

De beste lessen zonder randvoorwaarden

Het is altijd aan te raden om eerst een gratis proefles te nemen en daarna te kijken welk pakket het beste bij je past. Mocht je tijdens de proefles toch niet zo tevreden zijn met de manier van lesgeven of ben je nog niet zeker of dit de manier is van hoe je je lessen wilt krijgen? Dan zit je bij JouwRijles.nl nergens aan vast. Een gratis rijles is ook echt gratis en daarmee zit je nergens aan vast.

Mocht je meer lessen nodig hebben dan je gekocht hebt, dan is het kopen van meer lessen geen enkel probleem. Dit is vooral handig wanneer je je examen helaas moet herkansen. Ook deze lessen zijn net als de gewone lessen en kosten je niets extra. De extra lessen zijn puur bedoeld zodat jij dat beetje extra hulp dat je nodig hebt om te slagen kunt krijgen en deze kunnen ervoor zorgen dat je hierna alsnog voor je rijbewijs kunt slagen.

Goedkope autorijlessen

Rijlessen zijn al duur genoeg, maar dat betekent niet dat er ook altijd de hoofdprijs voor gevraagd moet worden. Bij JouwRijles.nl betaal je per rijles ongeveer zo’n 43 euro. Dat is het goedkoopste tarief in de hele omgeving van Zoetermeer en omstreken. Niet voor niets ook dat JouwRijles.nl wordt gezien als een van de beste rijscholen in heel de provincie Zuid-Holland. Bovendien zijn de pakketten ook een stuk goedkoper dan je misschien gewend bent bij andere rijscholen. Zo betaal je voor het pakket A, zonder tussentijds examen, voor 25 lessen en eenmalig praktijkexamen net iets meer dan 1300 euro. Met tussentijdse toets, oftewel pakket B, kost nog geen 1500 euro. En het mooiste is natuurlijk dat de lage prijs van de rijlessen nooit ten koste zal gaan van de kwaliteit van de lessen.

Een gratis proefles en de goedkoopste pakketten, kan het nog goedkoper? Het leuke is ja, dat kan zeker. Je kunt namelijk ook gratis rijlessen krijgen. Als jij namelijk een vriend of familielid aanraadt om ook bij JouwRijles.nl zijn of haar rijlessen te volgen, dan kun je per persoon een gratis uur rijlessen ontvangen. Dit is de goedkoopste manier om je rijbewijs te halen op een goede en correcte manier, dus aan de prijs hoeft het in ieder geval niet te liggen als je twijfelt om bij JouwRijles.nl te rijden.

Betrouwbaar en erkend professioneel

JouwRijles.nl bestaat al sinds 2011 en heeft in de tussentijd al veel mensen geholpen met het slagen voor hun rijexamen. Al meer dan 2000 leerlingen zijn dankzij de rijlessen van JouwRijles.nl geslaagd en rijden nu vele fijne kilometers zelfstandig van hot naar her. Daarbij zullen deze voormalige leerlingen ook gauw geneigd zijn je aan te raden hier ook je rijlessen te volgen. JouwRijles.nl heeft namelijk een bijna perfect tevredenheidscijfer van wel 97 procent, waardoor je er wel vanuit kunt gaan dat als je iemand die hier heeft gelest zal vragen naar zijn of haar ervaringen, dat die over het algemeen erg enthousiast is.

Naast het tevredenheidspercentage is er nog een percentage om trots op te zijn, namelijk het slagingspercentage. JouwRijles.nl doet er alles aan om jou al bij de eerste keer examen doen te laten slagen, wat ook te zien is aan een slagingspercentage van rond de 70 procent. Om deze en nog veel meer redenen komt JouwRijles.nl dus als een van de beste rijscholen uit de bus en kan de zekerheid bieden die jij van een rijschool zou kunnen verwachten en zelfs meer.

Bij rijlessen in Zoetermeer is het belangrijk dat je een goede instructeur hebt, waar je je lekker bij voelt en je op een goede en vooral leuke manier les kunt hebben, waardoor je op een persoonlijke manier goed klaargestoomd wordt om je rijexamen in de eerste keer al met een positief cijfer af te sluiten. Ga ook voor kwaliteit en voor een lage prijs door bij de meest betrouwbare en goedkoopste rijschool van Zoetermeer en omgeving je rijlessen te volgen via JouwRijles.nl.

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.