AUTORIJBEWIJS
JOUWRIJLES.NL

Bij JouwRijles.nl is je rijbewijs halen een makkie
“helder en betrouwbaar”

Hoog

Slagingspercentage

100%

Vertrouwen!

98%

Klanttevredenheid!

Rijinstructeur

Krijg les van een ervaren instructeur

Autorijbewijs halen

Dan ben je bij JouwRijles.nl aan het juiste adres! Wij zijn sijnds 2011 succesvol als rijschool in Den Haag. Er zijn meerdere rij instructeurs werkzaam bij ons, zij gaan allemaal uiterst professioneel te werk en ze zijn gecertificeerd.

Gedurende de afgelopen jaren heeft JouwRijles.nl honderden leerlingen met groot succes geholpen aan het autorijbewijs. En daar kun jij binnenkort deel van zijn.. Hoe? Simpel! Stuur ons een bericht via de website en wij nemen dezelfde dag nog contact op om je gratis proefles in te plannen. Simpel en snel geregeld toch?

De beste rijschool in Den Haag en omstreken

Iedere rijschool in Den Haag kan zeggen de beste te zijn, maar wij laten het liever aan je zien. Om echt overtuigd te zijn dat wij één van de beste zijn (of gewoon de allerbeste!), hoef je alleen maar te kijken naar de recensies van onze oud-leerlingen op deze pagina of op onze Facebook pagina.

Wij zijn hier graag open en eerlijk over, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom om een recensie over ons achter te laten.

Gratis rijlessen verdienen?

Wil je 60 min gratis lessen? Voor iedere nieuwe leerling die je doorstuurt naar je rijinstructeur krijg je een uur gratis rijlessen cadeau. Nemen bijvoorbeeld je neef, je vriend en je buurmeisje een lespakket bij ons af? Dan heb je al €135 aan gratis rijlessen binnen!

Neem contact op met één van onze instructeurs om gebruik te maken van deze gratis rijles actie!

PAKKET A

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1564

Nu € 1419,00

PAKKET B

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1839

Nu € 1614,00

Dé rijschool in Den Haag voor jonge mensen die prijsbewust
en in één keer hun autorijbewijs halen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je jouw autorijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig de weg op kunt. Wij genieten echt van het werk wat we doen en begeleiden onze leerlingen graag. Het wegwijs maken van onze leerlingen en ze omtoveren tot zelfverzekerde bestuurders is waar wij op kicken!
Met een gezellig sfeertje in de auto leren wij je graag om als goede chauffeur op pad te gaan, zodat jij vervolgens in één keer jouw autorijbewijs haalt, dát is wat ons drijft!

Gratis rijlessen verdienen en autorijbewijs halen?

Daarom wil je het liefst dat roze papiertje in één keer op zak hebben! Lees onderstaande informatie en tips aandachtig door en bereid je goed voor op zowel je CBR theorie examen als het praktijkexamen. Natuurlijk zal jouw rijles instructeur jou op een prettige manier uitstekend voorbereiden op het praktijk examen. Hierdoor zit jij een stuk zelfverzekerder in de examen auto. Maar ook is een goede voorbereiding vanuit jouw kant onmisbaar. Dus als jij je voldoende voorbereid en aandachtig je rijlessen volgt, zijn wij er vrijwel zeker van dat ook jij in één keer dat rijbewijs op zak hebt.

Lesauto's jonger dan 5 jaar

Omdat jouw veiligheid het allerbelangrijkst is,
rijden wij in nieuwe lesauto’s jonger
dan 5 jaar!

Op jouw manier leren rijden?

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw leerstijl, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een jonge en gedreven instructeur die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Zeer hoge slagingskans

Slagingspercentage eerste examen

Super Snel je rijbewijs

Wij leren je binnen korte tijd rijden als een pro

Al 2000 tevreden geslaagden

Jouw wensen en niveau zijn leidend

Over het Theorie examen

Op tijd beginnen met leren voor je theorie examen is het beste wat je kunt doen. Je kunt hierdoor namelijk de theorie mooi toepassen tijdens je autorijlessen en zo leer je sneller en beter autorijden.

Bekijk het filmpje van het CBR over hoe het eraan toegaat bij het theorie examen en doe er je voordeel mee! Of lees alles wat je moet weten over het theorie examen op de website van het CBR.

Over het Praktijk examen

Ineens is het zover en dan ga je je praktijkexamen doen. Het is belangrijk dat jij ervoor zorgt dat je alle benodigde documenten klaar hebt liggen! Wil je weten wat je allemaal mee moet nemen? Lees dan verder op onze lespakketten pagina. Bekijk ook zeker even dit filmpje van het CBR over het praktijkexamen!

Over de Tussentijdse toets

Het is mogelijk om halverwege je autorijlessen een tussentijdse toets af te leggen, dit raden wij ook zeker aan. Het afleggen van deze toets brengt de volgende voordelen met zich mee;
Je kunt alvast wennen aan de examensituatie. Ben jij iemand die snel zenuwachtig is tijdens een toets of heb je examenvrees? Dan raden wij deze toets je zeker aan!
Als je graag tips wilt van een CBR-examinator.
Je kunt een vrijstelling voor bijzondere verrichtingen verdienen voor je ‘echte’ examen.

Spreken deze voordelen je aan? Kies dan voor PAKKET B!
Bekijk hier ook het filmpje van het CBR over de tussentijdse toets!

Over het Faalangst examen

Heb jij faalangst? Dan kan het faalangstexamen je verder helpen.

Wat is er anders aan het faalangstexamen?

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. Tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Liever een lespakket met faalangstexamen? Neem dan contact op met ons!!
Bekijk hier ook het filmpje van het CBR over het faalangstexamen!

LAAT ONS U ADVISEREN!

Bel ons: 070 204 20 33 of bel mij

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Onze rijinstructeurs hebben al jarenlang ervaring in het rijles geven. Daarom kun je erop vertrouwen dat jouw rijles altijd prettig en leerzaam zal zijn.

Colin Oomens

c.oomens@jouwrijles.nl

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.