Autorijschool Rijswijk

Bij JouwRijles.nl is je rijbewijs halen een makkie
“helder en betrouwbaar”

Hoog

Slagingspercentage

100%

Vertrouwen!

98%

Klanttevredenheid!

Rijinstructeur

Krijg les van een ervaren instructeur

Rijschool Rijswijk wil dat jij zo snel mogelijk dat roze pasje in bezit hebt.

Maar daarnaast is het ook erg belangrijk dat je de juiste vaardigheden leert en straks vol zelfvertrouwen de auto instapt. Dat is wat bij ons op nummer 1 staat. Wij leiden onze leerlingen graag op tot kundige bestuurders, zodat wij weten dat ze straks veilig deelnemen aan het verkeer.

Daarom leer je bij rijschool Rijswijk rijden als een pro! Je wordt bij ons begeleid door jonge en professionele instructeurs die jou helemaal begrijpen en weten dat een gezonde dosis humor de lessen leuker maakt.

Het team van Rijschool Rijswijk JouwRijles.nl heeft al sinds 2011 honderden leerlingen met succes geholpen met het behalen van het autorijbewijs!

Ben je woonachtig in Rijswijk, Den Haag of omgeving en wil je graag rijlessen volgen bij Rijschool Rijswijk JouwRijles.nl, dan nodigen wij je graag uit om kennis met ons te komen maken!

Rijbewijs halen?

JouwRijles.nl geeft autorijlessen in de regio’s Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Sinds 2011 is JouwRijles.nl uitgegroeid tot 1 van de beste rijscholen in Zuid Holland. Benieuwd waarom?

LESPAKKETTEN + THEORIE

Bekijk hier onze pakketten !

Autorijlessen bij autorijschool Rijswijk

JouwRijles.nl is een team van jonge en professionele instructeurs die hun werk als rijinstructeur zeer serieus nemen en met plezier doen. Daarom zul jij, als onze leerling, niet alleen uitstekend worden begeleid maar ook met plezier je rijlessen ingaan. Wij weten hoe wij jou op de beste manier het rijden kunnen bijbrengen en wij weten dat jij daar niet de hoofdprijs voor wilt/kunt betalen. Daarom vind je bij ons alleen maar eerlijke prijzen. Dat kunnen wij je beloven.

Lesauto's jonger dan 5 jaar

Omdat jouw veiligheid het allerbelangrijkst is,
rijden wij in nieuwe lesauto’s jonger
dan 5 jaar!

Op jouw manier leren rijden?

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw leerstijl, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een jonge en gedreven instructeur die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kies uit verschillende pakketten

Bij JouwRijles.nl kun je verschillende pakketten aanvragen, zodat je altijd de juiste aantal rijlessen en de gevraagde onderdelen inbegrepen hebt in je lessen. Je kunt kiezen uit pakket A en pakket B, waarbij het grootste verschil is dat je bij pakket B ook een tussentijdse toets hebt. Bij deze tussentijdse toets wordt je al op een manier beoordeeld zoals dat zal gaan tijdens je examen. Op deze manier weet je dus wat je kunt verwachten en is de spanning er meteen een beetje vanaf. Dit is vooral handig voor wie het nog een beetje eng vindt om toetsen te maken of last heeft van faalangst.

Je krijgt standaard 25 rijlessen per pakket. Mocht je nu meer lessen nodig hebben, dan zijn aparte lessen heel eenvoudig toe te voegen. Deze lessen kosten 43 euro per stuk, waarbij JouwRijles.nl zich tot een van de goedkoopste rijscholen in Rijswijk en de verre omgeving kan rekenen. Dit is vooral handig wanneer het toch niet is gelukt al bij de eerste keer voor je praktijkexamen te slagen en je daardoor deze lessen kunt gebruiken om meer te trainen op de punten waar het de vorige keer mis is gegaan. Mocht je nu minder lessen nodig hebben dan er nog in je pakket openstaan, dan is er een mogelijkheid deze lessen terug te krijgen. Hierover zal je instructeur je indien mogelijk over informeren.

PAKKET A

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1564

Nu € 1419,00

PAKKET B

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1839

Nu € 1614,00

Gratis lessen

JouwRijles.nl is niet zomaar een rijschool in Rijswijk. Je kunt hier lessen volgen op een leuke en professionele manier, maar ook op een goedkope manier. Het halen van je rijbewijs is al een dure grap, dus alle dingen om ervoor te zorgen dat je minder kunt betalen voor je lessen neem je natuurlijk aan. En het mooiste is dat naast de standaard lage tarieven je ook nog eens de mogelijkheid hebt dat je gratis en voor niets achter het stuur kunt zitten.

Gratis rijden doe je eigenlijk al vanaf de eerste keer. Je kunt namelijk altijd een gratis proefles nemen, om te kijken of JouwRijles.nl de geschikte rijschool in Rijswijk voor jou is. Je leert hier de basisprincipes van het autorijden en kunt een beetje peilen of je deze lesmethode fijn vindt. Ben je tevreden, dan kan er meteen een plan worden opgezet om jou te helpen met het behalen van je rijbewijs. Het voordeel hierbij is dat je rijinstructeur door deze proefles al een beeld kan schetsen van waar jij extra op moet letten. Wil je toch liever nog ergens anders kijken of je daar meer tevreden bent? Dan even goede vrienden en misschien wel tot een andere keer.

Ook wanneer je al aan het rijden bent kun je geld besparen. Je kunt namelijk gratis lessen verdienen door vrienden en familie ook aan te melden bij JouwRijles.nl. Voor ieder persoon die dankzij jou een pakket neemt krijg jij 60 minuten gratis rijden. Dit kan snel oplopen waardoor je al snel je pakketgeld zelf hebt terugverdiend.

Zeer hoge slagingskans

Slagingspercentage eerste examen

Super Snel je rijbewijs

Wij leren je binnen korte tijd rijden als een pro

Al 2000 tevreden geslaagden

Jouw wensen en niveau zijn leidend

Goede percentages

Als er iets is dat niet liegt over hoe goed een autorijschool zijn, dan zijn dat wel de keiharde cijfers. En deze liegen er niet om dat JouwRijles.nl de ideale rijschool in Rijswijk is om je rijbewijs te halen. Bij JouwRijles.nl is het streven jou zo goed en persoonlijk mogelijk les te kunnen geven, dat je bij de eerste keer deelnemen aan het examen al geslaagd kunt zijn. Dit is ook te zien aan de cijfers, want sinds 2011 zijn er al honderden mensen geslaagd met een percentage van 70 procent dat met één examen al klaar was. Dit erg hoge slagingspercentage kan alleen behaald worden als je rijschool ook echt de lessen aanpast naar wat jij nodig hebt.

 

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de rijlessen fijn zijn en dat je met een goed gevoel de auto instapt. Daarom is het goed om te zien dat voormalig leerlingen zeer te spreken zijn over hoe JouwRijles.nl de rijlessen geeft. De rijschool heeft namelijk een tevredenheidspercentage van wel 98 procent, bijna perfect dus. Dit komt niet alleen door het hoge slagingspercentage, maar ook omdat de instructeurs een warm welkom in de auto bieden en je ook echt behandelen als iemand die zij graag helpen.

Jij staat centraal

Bij JouwRijles.nl leer je op een goede en frisse manier de belangrijkste verkeersregels. Het team bestaat uit een groepje jonge en professionele rijinstructeurs, die je met hun ervaring en persoonlijke manier van lesgeven zo goed mogelijk kunnen helpen met de laatste veranderingen in de verkeersregels en alles wat daaromheen komt kijken. De instructeurs van JouwRijles.nl weten als geen ander wat er speelt in de huidige verkeerssituaties en kunnen jou op een speelse manier aanleren wat je moet weten, zodat je plezierig en met een gerust hart in de lesauto kunt stappen.

 

JouwRijles.nl heeft niet voor niets het woordje Jouw in de naam. Tijdens de lessen gaat het namelijk echt om op welk niveau jij zit en waar jij nog hulp bij nodig hebt. Heb je een techniek al onder de knie, dan kunnen de lessen gebruikt worden om andere bijzondere manoeuvres waar je nog niet zo bekend mee bent beter onder controle te krijgen. Hierbij wordt er gekeken naar wat de instructeur vindt wat je nog mag verbeteren voor je examen en voor in de toekomst, als waar jijzelf behoefte aan hebt. Alle belangrijke onderdelen van rijlessen komen aan bod, maar de invulling van hoeveel lestijd je nodig hebt per onderdeel is geheel afhankelijk van jouw kennen en kunnen.

REVIEWS AUTORIJSCHOOL RIJSWIJK

Ben je benieuwd waarom wij dit gerust durven te zeggen? Lees dan eens de reviews van onze oud leerlingen op onze geslaagden pagina of neem een kijkje op onze facebook pagina.
Wij zijn liever open en eerlijk, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Al onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom om een review over ons achter te laten. Wij vinden het prachtig om al die positieve reviews door te lezen. Dit is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn! Wij garanderen dat ook jij met een positieve ervaring je rijlessen zult afronden als je besluit bij ons te willen lessen.

Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan op onze Google of Facebook reviews pagina’s.

AUTORIJSCHOOL RIJSWIJK VOOR JONGEREN DIE PRIJSBEWUST ZIJN EN LIEVER IN EEN KEER HUN RIJBEWIJS WILLEN HALEN

Angela Ridder

Net geslaagd!! Dankjewel Marcooo, de lessen waren top! thnx voor je geduld en de goede training 😃

Zahra van Hemsbergen

 Marcoooo top leraar!! Dankjewel!!

Luco van der Kaaij

Leuke lessen gehad, flexibele tijden en vriendelijk!!

Roel Huizer

Super rijlessen gehad met Marco Spaans!!In 1 keer mijn rijbewijs gehaald echt een top tijd. Echte aanrader!!!!

MET EEN GEZELLIG SFEERTJE IN DE AUTO JOU HET RIJDEN BIJBRENGEN OM DAARNA TE ZIEN HOE JIJ IN 1 KEER JOUW AUTORIJBEWIJS HAALT, DÁT IS WAT ONS DRIJFT!

Ervoor zorgen dat jij jouw autorijbewijs of motorrijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig en vol vertrouwen het verkeer in kan, is ons belangrijkste doel. Wij weten hoe we jou op een prettige en professionele manier het rijden kunnen aanleren en laat dat nou nét zijn wat we zelf ook heel leuk vinden om te doen!

LAAT ONS U ADVISEREN!

Bel ons: 06-55821900 of bel mij:

Op een leuke en goede manier je rijbewijs halen in Rijswijk

Het slagen voor je rijbewijs is een van de mooiste momenten in je leven. Eindelijk kun je gaan en staan waar je wilt en ben je nergens meer van afhankelijk. Hoe eerder je je felbegeerde pasje binnen kunt slepen hoe beter, en het liefst zo goedkoop als maar kan, want een auto en het onderhoud daarvan kosten al zoveel. Ben jij woonachtig in de omgeving van Rijswijk en omstreken en wil je op een goedkope maar professionele manier rijlessen krijgen, zodat je zo snel mogelijk zelfstandig de snelweg op kunt gaan? Zoek dan niet verder en kom lessen bij JouwRijles.nl. JouwRijles.nl is de rijschool voor iedereen in de omgeving en zorgt ervoor dat je met zo min mogelijk lessen kunt slagen voor je examen. Rijlessen volgen via JouwRijles.nl is niet alleen erg leuk, maar ook zeer effectief en biedt jou de beste kans om in één keer voor je examen te slagen.

Colin Oomens

c.oomens@jouwrijles.nl

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.