Autorijschool Pijnacker

Bij JouwRijles.nl is je rijbewijs halen een makkie
“helder en betrouwbaar”

Hoog

Slagingspercentage

100%

Vertrouwen!

98%

Klanttevredenheid!

Rijinstructeur

Krijg les van een ervaren instructeur

Rijlessen waarmee je binnen de
kortste tijd je rijbewijs op zak hebt!

Ben jij op zoek naar een autorijschool Pijnacker of omgeving om rijlessen te volgen en je rijbewijs te halen? Dat kan bij ons! Wij zorgen ervoor dat je snel, gemakkelijk en voordelig je rijbewijs haalt. Je bent bij JouwRijles.nl dus aan het juiste adres.

Vraag nu je gratis proefles aan waarin je kennis maakt met je uiteindelijke rijinstructeur en de auto waarmee je gaat lessen. Tijdens deze proefles bepaalt de rijinstructeur welk pakket het best bij je past en geeft jou daar vervolgens uitgebreid advies over.

Als je er uiteindelijk voor kiest om een lespakket bij ons af te nemen stelt hij samen met jou een persoonlijk plan op, dat volledig aan de hand van jouw leertempo is opgesteld. Je rijlessen zijn vervolgens altijd op een door jou gekozen tijdstip, zodat je het goed kunt combineren met al je andere bezigheden.

Ben je woonachtig in Pijnacker en wil je graag rijlessen volgen bij Rijschool Pijnacker JouwRijles.nl, dan nodigen wij je graag uit om kennis met ons te komen maken!

Rijbewijs halen?

JouwRijles.nl geeft autorijlessen in de regio’s Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Sinds 2011 is JouwRijles.nl uitgegroeid tot 1 van de beste rijscholen in Zuid Holland. Benieuwd waarom?

LESPAKKETTEN + THEORIE

Bekijk hier onze pakketten !

Autorijlessen bij autorijschool Pijnacker

Elke rijschool vindt zichzelf de beste, maar niet elke rijschool kan dit ook daadwerkelijk bewijzen. Wij gelukkig wel! Met dank aan onze oud-leerlingen. Op onze Geslaagden– of Facebook-pagina kun je lezen hoe lovend ze over ons spreken. Dat is iets waar wij heel trots op zijn, vandaar dat we dit zo open en eerlijk communiceren. Word jij de volgende leerling die wij aan dat felbegeerde roze papiertje helpen? Laat dan daarna zeker een review over ons achter!

Lesauto's jonger dan 5 jaar

Omdat jouw veiligheid het allerbelangrijkst is,
rijden wij in nieuwe lesauto’s jonger
dan 5 jaar!

Op jouw manier leren rijden?

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw leerstijl, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een jonge en gedreven instructeur die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gratis rijlessen verdienen Pijnacker?

Wil jij 60 min. gratis lessen? Voor elke nieuwe leerling die je doorstuurt naar jouw rijinstructeur krijg jij een uur gratis rijlessen cadeau. Nemen bijvoorbeeld jouw neef, vriend en je buurmeisje een lespakket bij ons? Dan heb je al €135 aan gratis rijlessen binnen!

Neem contact op met een van onze instructeurs om gebruik te maken van deze gratis rijles actie!

Gratis proefles bij autorijschool Pijnacker?

Jazeker, je hebt het goed gelezen! Wij bieden al onze toekomstige leerlingen een gratis proefles aan! Je wilt natuurlijk eerst weten of het wel klikt met je rijinstructeur en of je je wel op je gemak voelt in de lesauto? Wat is er een betere manier om daar achter te komen dan een gratis proefles te nemen? Daarom bieden wij je deze graag aan!

Stuur ons een bericht om gebruik te maken van deze gratis proefles actie!

GEEN TIJD?! LAAT HET ONS U ADVISEREN IN JOU RIJLESSEN

PAKKET A

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1564

Nu € 1419,00

PAKKET B

  • 22 uur rijles (€52 p/u ipv €57)
  • Praktijkexamen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis theorieset twv €35

Normaal €1839

Nu € 1614,00

Zeer hoge slagingskans

Slagingspercentage eerste examen

Super Snel je rijbewijs

Wij leren je binnen korte tijd rijden als een pro

Al 2000 tevreden geslaagden

Jouw wensen en niveau zijn leidend

GOEDKOPE AUTORIJSCHOOL DEN HAAG

Ervoor zorgen dat jij jouw autorijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig en vol vertrouwen het verkeer in kan, is ons belangrijkste doel. Wij weten hoe we jou op een prettige en professionele manier het rijden kunnen aanleren en laat dat nou nét zijn wat we zelf ook heel leuk vinden om te doen!

MET EEN GEZELLIG SFEERTJE IN DE AUTO JOU HET RIJDEN BIJBRENGEN OM DAARNA TE ZIEN HOE JIJ IN 1 KEER JOUW AUTORIJBEWIJS HAALT, DÁT IS WAT ONS DRIJFT!

REVIEWS AUTORIJSCHOOL PIJNACKER

Ben je benieuwd waarom wij dit gerust durven te zeggen? Lees dan eens de reviews van onze oud leerlingen op onze geslaagden pagina of neem een kijkje op onze facebook pagina.
Wij zijn liever open en eerlijk, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Al onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom om een review over ons achter te laten. Wij vinden het prachtig om al die positieve reviews door te lezen. Dit is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn! Wij garanderen dat ook jij met een positieve ervaring je rijlessen zult afronden als je besluit bij ons te willen lessen.

Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan op onze Google of Facebook reviews pagina’s.

Angela Ridder

Net geslaagd!! Dankjewel Marcooo, de lessen waren top! thnx voor je geduld en de goede training 😃

Zahra van Hemsbergen

 Marcoooo top leraar!! Dankjewel!!

Luco van der Kaaij

Leuke lessen gehad, flexibele tijden en vriendelijk!!

Roel Huizer

Super rijlessen gehad met Marco Spaans!!In 1 keer mijn rijbewijs gehaald echt een top tijd. Echte aanrader!!!!

LAAT ONS U ADVISEREN!

Bel ons: 070 204 20 33 of bel mij:

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Onze rijinstructeurs hebben al jarenlang ervaring in het rijles geven. Daarom kun je erop vertrouwen dat jouw rijles altijd prettig en leerzaam zal zijn.

Colin Oomens

c.oomens@jouwrijles.nl

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.