Rijschool Delft
head banner 1 1280x82 1 1

Autorijschool Delft


Rijlessen waarmee je binnen de kortste tijd je rijbewijs op zak hebt!
Delft, de stad met al zijn prachtige grachten en smalle bruggetjes. Het is wat de stad zijn charme geeft, maar het blijkt voor veel automobilisten ook een grote opgave te zijn. Autorijschool Delft – JouwRijles.nl heeft daarom speciale rijlessen bedacht voor in Delft. Dit hebben wij gedaan omdat er bijna altijd wel een stukje Delft zit in de meeste examenritten. Wij oefenen voldoende hierop tijdens jouw rijlessen, zo ben je uitstekend voorbereid op het Delfts schoon! Ook de bruggetjes naast de gistfabriek komen bij JouwRijles.nl ruim aan bod.

Ben je woonachtig in Delft en wil je graag rijlessen volgen bij Rijschool Delft JouwRijles.nl, dan nodigen wij je graag uit om kennis met ons te komen maken!

Contact

Zeer hoge slagingskans

Super Snel je rijbewijs

Al 2000 tevreden geslaagden

PAKKET A

  • 22 uur rijles (€49,50 p/u)
  • Praktijkexamen


Normaal €1460

Nu € 1339,00

PAKKET B

  • 22 uur rijles (€49,50 p/u)
  • Praktijkexamen
  • Tussentijdse Toets 


Normaal  1710

Nu € 1529,00

Gratis rijlessen verdienen?

Wil jij 60 min. gratis lessen? Voor elke nieuwe leerling die je doorstuurt naar jouw rijinstructeur krijg jij een uur gratis rijlessen cadeau. Nemen bijvoorbeeld jouw neef, vriend en je buurmeisje een lespakket bij ons? Dan heb je al €135 aan gratis rijlessen binnen!

Neem contact op met een van onze instructeurs om gebruik te maken van deze gratis rijles actie!

Gratis proefles bij autorijschool Delft?


Jazeker, je hebt het goed gelezen! Wij bieden al onze toekomstige leerlingen een gratis proefles aan! Je wilt natuurlijk eerst weten of het wel klikt met je rijinstructeur en of je je wel op je gemak voelt in de lesauto? Wat is er een betere manier om daar achter te komen dan een gratis proefles te nemen? Daarom bieden wij je deze graag aan!

Stuur ons een bericht om gebruik te maken van deze gratis proefles actie!

Geen tijd?! Laat het ons u adviseren in jou rijlessen


Bel ons: 070 204 20 33 of bel mij: 

Bel mij terug

De beste rijschool in Delft en omgeving

Alle rijscholen in het land roepen tegenwoordig dat ze de beste zijn, maar er zijn er slechts een paar die dat ook kunnen bewijzen! Daar hoort rijschool Delft JouwRijles.nl absoluut bij. Lees maar eens door de reviews van onze oud leerlingen op onze Geslaagden pagina of bekijk ze eens op onze Facebook pagina. Wij zijn hier graag open en eerlijk over, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom een review over ons achter te laten.

Motorrijlessen bij rijschool Delft JouwRijles.nl

Omdat wij zelf ook gek zijn op motoren bieden wij jou ook motorrijlessen aan. Zo kan jij binnen de kortste keren ook motorrijden en genieten van de vrijheid die dat met zich mee brengt. Onze motor-rijinstructeur Marco leert je de fijne kneepjes van het motorrijden en begeleidt je van begin tot eind op een professionele en leuke manier. Dus ben je er klaar voor om je motorrijbewijs te halen, geef ons dan een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je lessen in te plannen!

Waarom lessen bij Autorijschool Jouwrijles.nl Delft

Rijschool Delft

Geld is niet makkelijk verdiend en een rijbewijs halen is nou eenmaal niet bepaald goedkoop.

Daarom is ons doel dat jij in één keer je autorijbewijs haalt en niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor je autorijlessen. Zo houdt je lekker genoeg over voor al je andere hobby’s!

Professionele instructeurs

Bij JouwRijles.nl kies jij je eigen rijinstructeur!

Onze rijschool heeft meerdere rijinstructeurs die stuk voor stuk gekwalificeerd en ervaren zijn. Wij bezitten de juiste kennis en werken volgens de nieuwste lesmethoden om onze leerlingen van goed en veilig weggebruik te garanderen. De rijlessen zijn altijd aangepast aan jouw leertempo.

Stapsgewijs rijlessen nemen

Wij hebben een jong team van rijinstructeurs.

Net zoals alles aan verandering onderhevig is geldt dit ook voor onderwijs. Jij wilt natuurlijk graag rijlessen krijgen volgens de nieuwste lesmethoden en de nieuwste verkeersregels. Kies daarom voor een rijschool die meegaat met de tijd en jou de juiste wijze van rijden bijbrengt!

Rijbewijs halen?


JouwRijles.nl geeft autorijlessen in de regio’s Delft, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Sinds 2011 is JouwRijles.nl uitgegroeid tot 1 van de beste rijscholen in Zuid Holland. Benieuwd waarom?

Motor rijlessen?


Wij houden zelf ook wel van een lekker ritje op de motor en jij natuurlijk vast ook. Daarom kun je ook gewoon motorrijlessen volgen bij JouwRijles.nl.

Slaging percentage

Dat wordt een makkie

Reviews Autorijschool Delft

Ben je benieuwd waarom wij dit gerust durven te zeggen? Lees dan eens de reviews van onze oud leerlingen op onze geslaagden pagina of neem een kijkje op onze facebook pagina.
Wij zijn liever open en eerlijk, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Al onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom om een review over ons achter te laten. Wij vinden het prachtig om al die positieve reviews door te lezen. Dit is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn! Wij garanderen dat ook jij met een positieve ervaring je rijlessen zult afronden als je besluit bij ons te willen lessen.

Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan op onze Google of Facebook reviews pagina’s.

Goedkope autorijschool Delft

Ervoor zorgen dat jij jouw autorijbewijs of motorrijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig en vol vertrouwen het verkeer in kan, is ons belangrijkste doel. Wij weten hoe we jou op een prettige en professionele manier het rijden kunnen aanleren en laat dat nou nét zijn wat we zelf ook heel leuk vinden om te doen!

Met een gezellig sfeertje in de auto jou het rijden bijbrengen om daarna te zien hoe jij in 1 keer jouw autorijbewijs haalt, dát is wat ons drijft!

Je rijbewijs halen is leuk

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.

Contact

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK


Onze rijinstructeurs hebben al jarenlang ervaring in het rijles geven. Daarom kun je erop vertrouwen dat jouw rijles altijd prettig en leerzaam zal zijn.

Colin Oomens

Marco Spaans

Danny de Jong