Motorrijbewijs Den Haag
JOUWRIJLES.NL

Bij JouwRijles.nl is je rijbewijs halen een makkie
“helder en betrouwbaar”

Hoog

Slagingspercentage

100%

Vertrouwen!

98%

Klanttevredenheid!

Rijinstructeur

Krijg les van een ervaren instructeur

Motorrijbewijs halen in Den Haag?

Motorrijbewijs halen in Den Haag? Droom jij hier nu ook van: de vrijheid tegemoet gaan, overal kunnen gaan en staan waar je maar wilt, de adrenaline van de snelheid en de wind die langs je gezicht blaast? Dan heb jij ook last van motorkoorts. Of nou ja, last is het verkeerde woord, want er is niets mis mee. Motorrijden is geweldig en biedt veel mogelijkheden op het gebied van transport en activiteiten. Maar om motor te kunnen rijden moet je natuurlijk wel een motorrijbewijs hebben. Daarom is er geluisterd naar de grote vraag en biedt JouwRijles.nl vanaf nu ook motorrijlessen aan, voor iedereen die zich op hoge snelheid op twee wielen wil begeven. Je motorrijbewijs halen in Den Haag was nog nooit zo eenvoudig en leuk.

Begin snel aan je motorrijlessen bij JouwRijles.nl en schrijf je maar alvast in voor die toffe motortour. Want dat motorrijbewijs heb je met JouwRijles.nl zo in de pocket!

PROEFLES

  • Kom gezellig even kennismaken en de sfeer proeven!
  • Je proefles duurt 60 a 70 minuten

Normaal €42,50

Nu €38,50

Eerste 3 uur na proefles

  • Kijk of motorrijden wat voor jou is
  • 3 uur motorrijles

Normaal €156,00

Nu €125,00

10% korting op de lesprijs

  • Besluit je om jouw rijbewijs te gaan halen? Dan krijg je 10% korting op de lesprijs.

Normaal €52,00

Nu €46,80

LOSSE RIJLES- & EXAMENPRIJZEN

GRAAG ZO SNEL MOGELIJK JE RIJBEWIJS HALEN?

Dan is, naast het goed opletten en meedoen tijdens je lessen, je voorbereiding van groot belang. Bereid je bijvoorbeeld goed voor op je theorie examen en informeer jezelf voor je de examens in gaat. Wist je bijvoorbeeld dat je praktijkexamen om je motorrijbewijs te halen uit twee delen bestaat? Lees hieronder verder waar je allemaal rekening mee dient te houden.

Examen deel 1 Voertuigbeheersing

Tijdens het examen Voertuigbeheersing laat je in totaal zeven oefeningen zien. Alle oefeningen tellen even zwaar.
Uit ieder cluster is één oefening verplicht, en doe je uit de clusters twee tot en met vier één oefening extra. Dus: vier verplichte, en drie oefeningen die de examinator kiest. Je mag elke oefening bij een onvoldoende resultaat één keer overdoen. Om te slagen moet je in totaal vijf van de zeven verschillende oefeningen succesvol afronden. Daarbij voer je in de clusters twee tot en met vier minimaal één oefening correct uit. Dus je laat de examinator op overtuigende wijze zien dat je de motor beheerst bij lage en hoge snelheid en dat je goed kunt remmen.

Cluster 1 oefening

Cluster 2 oefening

Cluster 3 oefening

Cluster 4 oefening

Zeer hoge slagingskans

Slagingspercentage eerste examen

Super Snel je rijbewijs

Wij leren je binnen korte tijd rijden als een pro

Al 2000 tevreden geslaagden

Jouw wensen en niveau zijn leidend

Examen deel 2 Voertuigdeelneming

Het praktijkexamen verkeersdeelneming duurt 55 minuten. Om mee te mogen doen aan het examen hoor je een geldig identiteitsbewijs en de officiële uitnodiging voor het examen mee te nemen (dit geldt uiteraard ook voor het examen Voertuigbeheersing (deel 1). Het examen verloopt als volgt:

• Je maakt eerst kennis met de examinator en legt uit hoe je examen verloopt.
• Je examinator controleert je identiteitsbewijs. Ook kijkt hij of je bent geslaagd voor het motortheorie-examen in het afgelopen anderhalf jaar of dat je een geldig rijbewijs voor de lichte motor of motor-automaat bij je hebt.
• Vervolgens doe je op het parkeerterrein een ogentest. Daarbij moet je het kenteken van een stilstaande auto kunnen lezen op een afstand van ongeveer 25 meter.
• Daarna stelt je examinator enkele vragen, ter voorbereiding van de rit. Bijvoorbeeld over het checken van de banden of de remmen.
• Hierna begint de rit van zo’n 35 minuten. De examinator rijdt in zijn eigen auto achter je aan. Naast de examinator zit je rijinstructeur. Die geeft je onderweg de aanwijzingen en opdrachten via het ontvangertje in je helm.
• De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op je kijkgedrag, je plaats op de weg, of je de verkeersregels goed toepast en de motor goed beheerst.

• Je krijgt tijdens het examen alle gelegenheid om te laten zien wat je kunt. Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer en of je de situatie meester bent. Kortom, de examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
• Direct na afloop van de rit krijg je in het CBR-examencentrum te horen of je geslaagd bent.

LAAT ONS U ADVISEREN!

Bel ons: 070 204 20 33 of bel mij:

Motorrijlessen volgen bij JouwRijles.nl

JouwRijles.nl stond al jaren bekend als de beste rijschool van Den Haag en omstreken. Dit was in het begin alleen voor autorijlessen, waardoor er steeds vaker gevraagd werd of er ook motorlessen gegeven konden worden. Bij JouwRijles.nl wordt er geluisterd naar wat jij wilt en niets wordt maar halfom gedaan, waardoor je nu ook motorrijlessen kunt volgen met dezelfde kwaliteit als je gewend bent van de autolessen. Dit houdt in dat jij het middelpunt van de belangstelling bent. Jouw niveau bepaalt waar je met de lessen kunt zijn en deze lessen worden aangepast aan waar jij het meeste behoefte aan hebt. Op deze manier kan JouwRijles.nl de zekerheid bieden dat je de grootste kans van slagen hebt voor je examen. Aangezien er een hoog slagingspercentage gegarandeerd wordt bij JouwRijles.nl, kun je ervan uitgaan dat ook jij zeer aannemelijke kansen hebt om in één keer voor je rijexamen te slagen.

Klaarstomen voor het hele traject

Het halen van je motorrijbewijs doe je niet zomaar. Hiervoor is training nodig om ervoor te zorgen dat je alle aspecten van het motorrijden goed hebt. Daarom letten we bij JouwRijles.nl altijd op alle delen die aan het examen gebonden worden.

Allereerst natuurlijk je theorie, net als bij het autorijbewijs. Je theorie-examen kun je hier binnen één dag halen, door een speciale theorie-dag te nemen en direct daarna bij het CBR je examen te doen. Veel van de theorie komt overeen met het theorie-examen voor de auto, dus weten de instructeurs dit al zo goed dat ze de theorie in eigen woorden direct uit het hoofd kunnen leren aan je. Mocht je al in het bezit zijn van een rijbewijs voor lichte motoren of een motorautomaat, dan kun je deze stap zelfs overslaan. Hierover wordt met je gecommuniceerd op het moment dat je wilt beginnen met lessen.

Daarna het praktijkexamen dat ook weer is opgedeeld in twee delen. Allereerst moet je bewijzen dat je het voertuig (je motor) onder controle hebt. Dit wordt gedaan met een aantal voertuigbeheersingsoefeningen, om precies te zijn zeven. Hiervan zijn er vier verplicht en drie worden door de examinator gekozen. Denk bij deze oefeningen aan langzaam slalommen, achteruit inparkeren en standaard afwijkingsmanoeuvres. Wanneer je de examinator overtuigd hebt van je kunnen is het tijd voor het tweede onderdeel en ga je de weg op. Bij deze zogenaamde voertuigdeelneming bewijs je in 55 minuten, waarvan 35 minuten ook echt rijden, of je ook echt op de openbare weg met je motor kunt rijden en voldoende rekening houdt met de rest van de weggebruikers. Doe je dit veilig en goed zelfstandig, dan ben je geslaagd.

Met JouwRijles.nl moeten de voorgaande onderdelen geen probleem zijn. Er wordt goed gelet op dat jij de basiskennis in huis hebt om goed te kunnen rijden en indien nodig krijg je extra les in de punten die je steeds niet helemaal correct doet. Met de lessen wordt niet alleen gekeken of je een bepaalde manoeuvre ook echt kan, maar vooral dat je dit op een veilige en juiste manier doet.

Het lesaanbod bij JouwRijles.nl

Je motorrijbewijs halen in Den Haag is bij JouwRijles.nl heel eenvoudig. Je kunt verschillende pakketten aanvragen die passen bij hoe bekwaam jij bent met het motorrijden. Wil je een compleet pakket of heb je alleen extra lessen nodig? Het is allemaal mogelijk. Daarbij is er rekening gehouden met de verschillende examens waar je voor kunt slagen, namelijk het AVB- en het AVD-examen. Bij AVB wordt er examen gedaan op het eigen terrein van de rijschool, terwijl je met AVD de openbare weg opgaat. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat het AVB-examen het eerste onderdeel is, op het gebied van voertuigbeheersing, en dat AVD staat voor de deelname in het verkeer. Het kan zijn dat je voor het ene deel al geslaagd bent, maar gezakt op het andere deel. Dan hoef je vaak niet meer het hele examen te herkansen, maar alleen het deel dat je niet gehaald hebt.

Hoe goed je kunt zijn in het rijden op een motor weet je eigenlijk pas wanneer je het hebt gedaan. Daarom is het mogelijk om bij JouwRijles.nl eerst een proefles te volgen. Hier leer je wat je moet kunnen om motor te kunnen rijden en kun je alvast aanvoelen hoe het is om met dit voertuig over de weg te scheuren. Deze proefles duurt ongeveer een uurtje en kost slechts 30 euro, terwijl de gewone lessen per stuk nog geen 45 euro kosten per 120 minuten. De goedkoopste in zijn soort dus. Mocht deze proefles nog niet voldoende zijn, dan kun je hier ook twee intakelessen volgen om te kijken of motorrijden echt iets voor jou is. Mocht dit het geval zijn, dan kun je direct met je instructeur een afspraak maken van welke lessen het beste bij je passen en kun je al direct gaan voor jouw rijbewijs.

Tot slot kun je kiezen wat voor motorrijlessen je wilt. In de meeste gevallen ga je in een groepje tegelijk, zodat iedereen van elkaar kan leren. Voel je dat je toch iets meer aandacht kunt gebruiken om alles goed onder de knie te krijgen? Dan zijn er ook privélessen beschikbaar. Deze zijn iets duurder dan de standaardlessen, maar bieden je wel extra hulp om het motorrijden echt goed te leren. Het gaat er bij JouwRijles.nl niet om dat er zo veel mogelijk mensen lessen nemen, maar dat de deelnemers ook wat hebben aan de lessen. Niet voor niets krijgen de motorlessen van JouwRijles.nl een klanttevredenheidspercentage van 98 procent. Bijna perfect dus.

Inschrijving en direct aan de slag

Wil jij ook de beste motorrijlessen van Den Haag en omstreken kunnen volgen? Dan is het inschrijven geen enkel probleem. Je vult gewoon de belangrijkste gegevens in via de website en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Het gaat hier vooral over persoonlijke gegevens zoals je naam en op welk nummer je teruggebeld kunt worden, zaken als je rekeningnummer hoef je niet al in te vullen. Zo weet je zeker dat je pas hoeft te betalen wanneer je het eens bent met de afspraken die gemaakt zijn.

Je kunt het contactformulier op de website ook gebruiken als je vragen hebt over je lessen of de lessen die je wilt gaan volgen. De servicemedewerker staat je graag zo snel mogelijk te woord, waardoor jij niet al te lang met vragen of onzekerheden hoeft te lopen. Op deze manier wordt het volgen van je motorrijlessen niet alleen heel leuk, maar blijf je profiteren van de voordelen die er aan je lessen zitten.

Je motorrijbewijs halen in Den Haag doe je via JouwRijles.nl. Dit doe je vanwege de service, de kwaliteit en dat je op een leuke en begrijpelijke manier les krijgt in het motorrijden. Voor iedereen die zich op twee wielen op de snelweg wil begeven zit je goed bij JouwRijles.nl.

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.