autorijbewijs

Jouwrijles.nl
Gratis proefles

Autorijbewijs halen

Dan ben je bij JouwRijles.nl aan het juiste adres! JouwRijles.nl is sinds 2011 succesvol actief als rijschool in Den Haag voor het autorijbewijs en nu ook voor het motorrijbewijs. JouwRijles.nl bestaat uit meerdere rij instructeurs die allemaal stuk voor stuk professioneel en gecertificeerd zijn.

In de afgelopen jaren heeft JouwRijles.nl al honderden leerlingen met groot succes geholpen aan het autorijbewijs. En daar kun jij binnenkort deel van zijn.. Hoe? Simpel! Stuur ons een bericht via de website en wij nemen dezelfde dag nog contact op om je gratis proefles in te plannen. Simpel en snel geregeld toch!

De beste rijschool in Den Haag en omstreken

Natuurlijk kan iedere rijschool in Den Haag roepen dat ze de beste zijn, maar wij laten dat liever zien. Om echt overtuigd te zijn dat wij een van de beste zijn (of gewoon de allerbeste!) hoef je simpelweg de recensies van onze oud-leerlingen te lezen verder op deze pagina of op onze Facebook pagina.

Wij zijn hier graag open en eerlijk over, dit is immers hoe vertrouwen wordt opgebouwd! Onze (oud-)leerlingen zijn altijd welkom een recensie over ons achter te laten.

PAKKET A

  • 22 uur rijles (€49,50 p/u) 
  • Praktijkexamen

 


Normaal €1460

Nu € 1339,00

PAKKET B

  • 22 uur rijles (€49,50 p/u)
  • Examen
  • Tussentijdse Toets
  • Praktijkexamen


Normaal  1710

Nu € 1529,00

Gratis rijlessen verdienen?

Wil je 60 min gratis lessen? Voor elke nieuwe leerling die je doorstuurt naar je rijinstructeur krijg je een uur gratis rijlessen cadeau. Neemt bijvoorbeeld je neef, vriend en je buurmeisje een lespakket bij ons? Dan heb je al €135 aan gratis rijlessen binnen!

Neem contact op met een van onze instructeurs om gebruik te maken van deze gratis rijles actie!

Contact

 rijschool in Den Haag voor jonge mensen die prijsbewust en in 1 keer hun autorijbewijs halen

Ervoor zorgen dat jij jouw autorijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig het verkeer in kan, is ons allerbelangrijkste doel. Daarnaast omdat wij echt genieten van ons werk! Het wegwijs maken van onze leerlingen en ze omtoveren tot zelfverzekerde bestuurders is waar wij op kicken!

Met een gezellig sfeertje in de auto jou het rijden bijbrengen om daarna te zien hoe jij in 1 keer jouw autorijbewijs haalt, dát is wat ons drijft!

Gratis rijlessen verdienen?

 

Daarom wil je het liefst dat roze papiertje in een keer op zak hebben! Lees onderstaande informatie en tips aandachtig door en bereid je goed voor op zowel je CBR theorie examen als het praktijkexamen. Natuurlijk zal jouw rijles instructeur jou op een prettige manier uitstekend voorbereiden op het praktijk examen. Hierdoor zit jij een stuk zelfverzekerder in de examen auto. Maar ook is een goede voorbereiding vanuit jouw kant onmisbaar. Dus als jij je voldoende voorbereidt en aandachtig je rijlessen volgt zijn wij er vrijwel zeker van dat ook jij in een keer dat rijbewijs op zak hebt.

Gratis rijlessen verdienen?

 

Over het Theorie examen

Zorg ervoor dat je zo vroeg mogelijk begint te leren voor het theorie examen. Zo kun je deze theorie mooi toepassen tijdens je autorijlessen en leer je sneller en beter autorijden.
Bekijk het filmpje van het CBR over hoe het eraan toegaat bij het theorie examen en doe er je voordeel mee!
Of lees alles wat je moet weten over het theorie examen op de website van het CBR.

Over het Praktijk examen

En dan ga je praktijk examen doen! Vergeet niet om alle documenten mee te nemen die nodig zijn om het praktijk examen af te mogen leggen. Wil je weten wat je allemaal mee moet nemen? Lees dan verder op onze lespakketten pagina.
Bekijk ook zeker even dit filmpje van het CBR over het praktijk examen!

Over de Tussentijdse toets

Het is zeker aan te raden om halverwege je autorijlessen een tussentijdse toets af te leggen. Het afleggen van deze toets brengt de volgende voordelen met zich mee;
Je kunt alvast wennen aan de examensituatie. Ben jij iemand die snel zenuwachtig is tijdens een toets of heb je examenvrees? Dan raden wij deze toets je zeker aan!
Als je graag tips wilt van een CBR-examinator.
Je kunt een vrijstelling voor bijzondere verrichtingen verdienen voor je ‘echte’ examen.
Spreken deze voordelen je aan? Kies dan voor PAKKET B!
Bekijk hier ook het filmpje van het CBR over de tussentijdse toets!

Over het Faalangst examen

Een faalangstexamen is geschikt voor iedereen met last van faalangst.

Wat is er anders aan het faalangstexamen?

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Liever een lespakket met faalangstexamen? Neem dan contact op met ons!!
Bekijk hier ook het filmpje van het CBR over het faalangstexamen!

Je rijbewijs halen is leuk

Wil je je direct aanmelden voor een proefles of lespakket of heb je gewoon nog een brandende vraag aan ons, vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog reageren.

Stuur een bericht

JE RIJBEWIJS HALEN IS LEUK


Onze rijinstructeurs hebben al jarenlang ervaring in het rijles geven. Daarom kun je erop vertrouwen dat jouw rijles altijd prettig en leerzaam zal zijn.

Colin Oomens

Marco Spaans

Danny de Jong