Rijschool Den Haag | 🥇JouwRijles® | Nu Gratis Proefles ✓

Op zoek naar een rijschool

Bij JouwRijles.nl is je rijbewijs halen een makkie

“helder en betrouwbaar”

ContactGratis proefles

Je rijbewijs halen is een makkie

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijlessen aan op jouw leerstijl. Op deze manier heb je binnen korte tijd je rijbewijs op zak. Jouw rijles is bij ons altijd gezellig, leuk en vooral leerzaam!

Rijbewijs halen?


JouwRijles.nl geeft autorijlessen in de regio’s Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Sinds 2011 is JouwRijles.nl uitgegroeid tot 1 van de beste rijscholen in Zuid Holland. Benieuwd waarom?

Motorrijlessen?


Wij houden zelf ook wel van een lekker ritje op de motor en jij natuurlijk vast ook. Daarom kun je ook gewoon motorrijlessen volgen bij JouwRijles.nl.

LESPAKKETTEN + THEORIE

Bekijk hier onze pakketten !

Laat ons u adviseren!

 

Bel ons: 070 204 20 33 of bel mij: 

Bel mij terug

Je rijbewijs halen is leuk


Snel je rijbewijs halen en lessen voor een schappelijke prijs? Dat kan bij JouwRijles.nl. Wij geven kwalitatieve lessen voor een goede prijs. Hierdoor kan jij met relatief weinig lessen in korte tijd je rijbewijs halen. Woon jij in Den Haag of omgeving en is het tijd om je rijbewijs te halen? Twijfel dan niet langer en vraag snel een proefles aan. Wij passen onze rijlessen aan op jouw leertempo. Iedere les houden we jouw voortgang en niveau goed in de gaten en leren jou zo stap voor stap rijden als een professional. Door onze bewezen aanpak kan jij straks met een zelfverzekerd gevoel de weg op na het behalen van je rijbewijs!

Ons lesgebied

Dankzij onze team van 5 professionele rijinstructeurs hebben we een breed lesgebied. Woon jij in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Zoetermeer, Pijnacker of in Berkel en Rodenrijs dan kun je bij JouwRijles.nl binnen de kortste keren je rijbewijs halen. Neem snel contact met ons op en start met lessen!

Ik wil een gratis proefles

Lesauto's jonger dan 5 jaar


Omdat jouw veiligheid het allerbelangrijkst is,
rijden wij in nieuwe lesauto’s jonger
dan 5 jaar!

Op jouw manier leren rijden?

Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw leerstijl, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Gedreven rijinstructeurs

Je krijgt altijd rijles van een jonge en gedreven instructeur die niet zal rusten totdat jij dat roze pasje in je portemonnee hebt.

PAKKET A

  • 25 uur rijles (€43 p/u)
  • Praktijk Examen


Normaal €1449

Nu €1309

PAKKET B

  • 25 uur rijles (€43 p/u)
  • Tussentijdse Toets 
  • Praktijk examen


Normaal  1698

Nu €1499

Gratis rijlessen verdienen?

 

Wil je 60 min gratis lessen? Voor elke nieuwe leerling die je doorstuurt naar je rijinstructeur krijg je een uur gratis rijlessen cadeau. Neemt bijvoorbeeld je neef, vriend en je buurmeisje een lespakket bij ons? Dan heb je al €135 aan gratis rijlessen binnen!

Neem contact op met een van onze instructeurs om gebruik te maken van deze gratis rijles actie!

Lees onze reviews

Ik heb m'n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.

5,0 rating
december 18, 2019

Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.

Natasja Taal

JouwRijles.nl
4.9
Based on 135 reviews
aangedreven door Facebook
Daryl Christoffel
Daryl Christoffel
2020-03-10T11:32:44+0000
Na enige tijd in onzekerheid te hebben gereden, was de overstap naar Marco Spaans van JouwRijles.nl de beste keuze die... ik in tijden heb gemaakt!Marco zorgt ervoor met zijn indoskills dat je weer met veel plezier en zekerheid gaat rijden. Zijn chille en relaxte begeleiding geven je de juiste tips en maken het allemaal waard!@Marco: Terima Kasih!lees meer
Sandra Antonacci
Sandra Antonacci
2020-02-19T17:12:59+0000
Super fijne tijd gehad bij JouwRijles, binnen 4 maanden mijn rijbewijs gehaald dankzij Marco!!! Veel gezelligheid en... persoonlijke aandacht 👌🏼lees meer
Barro Kessler
Barro Kessler
2020-02-14T10:37:47+0000
ik ben zo blij met Marco... mij tijd in de auto naast hem was echt leuk, leerzaam , grappig en leeft gewoon met je... mee ... ik ben net gewoon in een keer geslaagd ...#mijnobi-wanlees meer
Jim Schomaker
Jim Schomaker
2020-02-06T08:40:03+0000
geslaagd door me stiefzwager toppertje marcooo 🙌🙌🤙
Mandy Rijns
Mandy Rijns
2020-01-03T15:37:06+0000
Na een slechte ervaring bij m'n oude rijschool ben ik overgestapt naar colin, super aardige en chille rijinstructeur en... onwijs snel in 1x m'n rijbewijs gehaald!lees meer
Sjoerd Veldkamp
Sjoerd Veldkamp
2019-12-18T08:51:45+0000
Rijles met Marco is de beste keuze die je kan maken als je van flauwe humor houdt en je rijbewijs graag in 1 keer haalt.
Dylan van Dongen
Dylan van Dongen
2019-12-16T08:39:42+0000
Marko is echt een beest, goeie instructeur alleen weinig humor... zeker een aanrader!
Joey Hoornweg
Joey Hoornweg
2019-12-11T12:49:52+0000
Marco is de allerallerallerbeste!! Hahaha slijm! In een keer gehaald en super leuke lessen gehad!
Verena de Roo
Verena de Roo
2019-11-21T09:11:39+0000
Voordat het examen überhaupt begonnen was, kreeg Marco al complimenten van de examinator!! Goed begin van een leuke... rit met een relaxte examinator. Het waren 25 goede, muzikale met af en toe vals gezang op Phill Collins, Justin Timberlake, Spice Girls etc. he Marco 😉 en gezellige uren. Bedankt voor alles! Ik wens alle anderen net zulke gezellige en muzikale uurtjes met Marcooo.lees meer
El Ricardo Dekker
El Ricardo Dekker
2019-10-16T11:01:11+0000
goede manier van lesgeven.heb je ergens moeite mee word extre aandacht aan gegeven
Froukje Walma
Froukje Walma
2019-09-26T16:13:00+0000
In één keer geslaagd door de gezellige, leerzame lessen van René Spaans 👍🏻 Na iedere les duidelijke feedback... gekregen waar ik mee aan de slag kon gaan.lees meer
Esther Doria
Esther Doria
2019-09-24T20:03:01+0000
Onze zoon heeft in een keer zijn rijbewijs gehaald dankzij de uitstekende lessen en begeleiding van Jeroen Klijn.We... bevelen deze zeer professionele instructeur/rijschool zeker van harte aan.lees meer
Julia Westerbaan
Julia Westerbaan
2019-09-16T19:15:07+0000
Super fijne, goede, gezellige en eerlijke rijschool. Bij Marco 5,5 jaar geleden mijn auto rijbewijs gehaald en nu ook... mijn motorrijbewijs binnen 2 maanden. Marco heeft veel geduld, legt goed uit, is streng maaaar ook heel gezellig waardoor je je snel op je gemak voelt. Zeker aan te raden! 😊lees meer
Faya Reinders
Faya Reinders
2019-08-29T12:51:47+0000
Net me rijbewijs gehaald en mis de rijlessen nu al! De gezelligste rijlessen waar ik altijd naar uitkeek. En... belangrijker, hele fijne lessen. Goed sfeertje en ruimte voor foutjes. Fijne duidelijke en rustige uitleg. Zonder dat je het door hebt leerde ik elke les weer mega veel. Kan het zeker aanbevelen!! Marco je bent een toppahhh, bedankt voor alle zing sessies op de spicegirls, lachbuien, macflurry's en voor mijn persoonlijke doctor phil💃🏻❤️lees meer
Swen Van De Vaate
Swen Van De Vaate
2019-08-28T10:16:43+0000
Vandaag geslaagd voor autorijbewijs Je wordt echt goed geholpen. Uitleg kan niet beter. Jeroen!!!! Bedankt❤️
Tiffany Kleinjan
Tiffany Kleinjan
2019-08-13T12:15:15+0000
JouwRijles is een goede en een fijne rijschool waarbij rust en eigen tempo voorop staat. Het is zeker een aanrader om... bij Marco te gaan lessen. 👍lees meer
Eric VanRiel
Eric VanRiel
2019-07-10T13:23:51+0000
Danny uit Pijnacker zegt te vaak af. Mijn zoon lest er al meer als een jaar. Gaat over naar een andere rijschool.... Hadden we eerder moeten doen.lees meer
Daniel Offers
Daniel Offers
2019-07-01T10:38:19+0000
Chille rijlessen van Marco🚀Altijd lachen tijdens de lessen🤪Na 25 uur rijden in 1x geslaagd, hoppaaa🎉
Lorenzo Schokker
Lorenzo Schokker
2019-06-21T13:28:11+0000
Alles in 1x gehaald!! Raad het zeker aan😊
Quint Kortekaas
Quint Kortekaas
2019-06-21T09:43:10+0000
Marco is echt een hork, maar ik hem 'm wel in 1x gehaald 😉
Kim de Man
Kim de Man
2019-06-13T12:11:08+0000
Eindelijk verlost, maar wie neemt mijn plek over??? Hij is wel gezellig 😂😜 en niet onbelangrijk... in 1 keer... geslaagd! Succes verzekerd 😃lees meer
Max Coster
Max Coster
2019-06-04T09:54:17+0000
Marco is een topgozer! Altijd kunnen lachen en veel verhalen gehoord. Serieus waar het moet en dat doet hij goed. Marco... is de man die je moet hebben 🤪lees meer
Denise Overduin
Denise Overduin
2019-06-03T10:34:32+0000
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mn autorijbewijs, super goed les gehad van Danny 😁 hij blijft rustig en geeft je... vertrouwen en dat had ik zeker nodig 😂. Echt een aanrader! 💪lees meer
Bart de Wind
Bart de Wind
2019-04-09T18:16:29+0000
Mijn auto en motorrijbewijs altijd in 1x gehaald door deze mannen!Geweldige rijschool. Ik voelde nooit druk en het was... altijd relax en fijn rijden!Ik kan iedereen deze rijschool aanraden en dat doe ik ook bij de mensen die een rijbewijs willen halen.Auto rijbewijs gehaald bij Colin Oomens in 2015.Motor rijbewijs gehaald bij Marco P Spaans in 2019.Bedankt voor alles!!😘😁lees meer
Justin Vd Heuvel
Justin Vd Heuvel
2019-04-04T13:33:27+0000
Halverwege mijn proces naar het rijbewijs moest ik switchen van rijschool. Mijn toenmalig instructeur adviseerde mij om... een proeflesje te doen bij ene Marco Spaans. Marco kwam aanrijden in zijn superdikke, splinternieuwe Volkswagen T-Roc en vanaf het eerste moment hebben wij een goede klik gehad. Wekelijks ging ik met veel plezier lessen, veel ouwehoeren maar ook vooral heel veel leren. Na het zakken voor mijn eerste examen hield Marco altijd heel veel vertrouwen en interesse in mijn vaardigheden en ging het de tweede keer vlekkeloos. Marco je bent een topper, keep it up!lees meer
Vera Hartog
Vera Hartog
2019-04-02T16:38:38+0000
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, met dank aan Colin! Van begin tot eind gezellig gehad, elke les weer... bijgeleerd en vooral veel gelachen. Voelde me ontzettend op m’n gemak en het allerfijnste vond ik dat als iets even niet goed ging, Colin me daar altijd rustig, en vaak zelfs met een grapje op wees. No stress!Dankjewel voor alle leuke lessen Col, ik ga ze echt missen ! 👊🏼lees meer
Rein Karel
Rein Karel
2019-04-01T07:57:20+0000
Wat een top lessen gehad bij Marco, streng maar met een lach. Volgend jaar ook zeker beginnen met de motorlessen! 🦎
Anne Roelofs
Anne Roelofs
2019-03-29T11:09:49+0000
Betrouwbare, eerlijke én gezellige rijschool. Ik heb niets anders dan complimenten voor mijn instructeur Colin Oomens.... Hij heeft mij met alle geduld en aandacht rijles gegeven. Daarbij heeft Colin oog gehad voor mijn persoonlijke situatie en leerstijl. Iets wat ik heel belangrijk vind en als zeer prettig heb ervaren. Heel veel dank voor alles!!lees meer
Sandra van Gent
Sandra van Gent
2019-03-28T21:20:29+0000
Zeer tevreden over jouwrijles.nl ! Mijn zoon heeft les gehad van Danny en was erg tevreden over de lessen en de... voorbereiding op het praktijkexamen. En is afgelopen week dan ook in 1x geslaagd. Top!lees meer
Jeremy Amahorseya
Jeremy Amahorseya
2019-03-25T16:25:11+0000
elke les weer gezellig met jeroen en leerzaam natuurlijk bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs👌🏽👌🏽
Duncan van Toledo
Duncan van Toledo
2019-03-25T14:08:52+0000
Veel gelachen tijdens de lessen met Jeroen klijn! ook goede tips mee gekregen echt een relaxte sfeer tijdens de lessen... gehad! Zeker weten een aanrader bij Jeroen Klijn!lees meer
Lisa Janssen
Lisa Janssen
2019-03-25T11:40:06+0000
René Spaans is een super instructeur. Het was altijd gezellig en je voelt je meteen op je gemak bij hem in de auto.... Hij heeft veel geduld en humor! Echt een aanrader! 🤩💪✅lees meer
Stephanie Teulings
Stephanie Teulings
2019-03-23T06:15:41+0000
Ik was na de proefles dol enthousiast, maar kreeg als advies toch nog wat proeflessen elders te nemen. Toch werd mij de... belofte gedaan ondanks het 'elders proefles rijden' dat ik binnen toen en een paar dagen een offerte in de mail kon verwachten. Nooit ontvangen, zit er nog op te wachten.Inmiddels wel contact gehad via WhatsApp met excuses en de vraag of ik de slechte feedback wilde weghalen 🤔 Terwijl ik, ook voordat ik dit bericht had aangepast geen namen heb genoemd, niet van desbetreffende instructeur, evenmin van de rijschool waar ik nu mijn lessen afneemt.Toch een beetje bijzondere benadering. En ervoor gekozen nadat ik mijn feedback een aantal dagen had ingesteld op alleen zichtbaar voor mij, en aangepast in de tekst, maar weer te plaatsen want 1 slechte feedback zegt in principe helemaal niets over de rijschool op zich.lees meer
Beau de Jong
Beau de Jong
2019-03-18T08:41:54+0000
Marco is de bom! Jel, jel, jel, bij jouwrijles slaag ik wel
Monique Spilker
Monique Spilker
2019-02-19T18:12:33+0000
Heb je nog geen rijschool?Dit is een hele goeie & gezellige!!Neem een gratis proefles bij jouw rijlesIk kan het je... aanbevelen .Monique Spilkerlees meer
Gwen Spilker
Gwen Spilker
2019-02-19T17:17:58+0000
In 1 keer geslaagd!! Onder andere door de goede en gezellige rijlessen van Colin, je kan elke week, soms wel meerdere... keren, rijden. Zeker een aanrader!lees meer
Jimmy Swikker
Jimmy Swikker
2019-02-08T18:32:51+0000
super rijschool! collin heeft me super begeleiding gegeven en je kan elke week rijden! echt een aanbeveling!
Manon de Haan
Manon de Haan
2019-02-05T09:32:22+0000
In 1 keer geslaagd dankzij Marco 🎉😃
Luciano Van Rijn
Luciano Van Rijn
2019-01-31T16:55:05+0000
marco je was echt een baas, je hebt me alles geleerd en klaar gemaakt om de eegen onveilig te maken. dankjwel 🤙🏽
Naomi de Ridder
Naomi de Ridder
2019-01-28T15:56:09+0000
In 1 keer geslaagd door de gezellige leerzame lessen bij Danny! Leuke tijd gehad
Chantal Rust
Chantal Rust
2019-01-22T12:45:37+0000
Danny is een erg gezellige en relaxte instructeur. In een keer geslaagd voor mijn praktijk met sneeuw! Het was een... leuke ervaring om bij hem te rijden!lees meer
Javi Van Zwet Ortega
Javi Van Zwet Ortega
2019-01-11T15:03:42+0000
Door super Colin in 1x geslaagd!! 5 sterren!
Cas Jongeneelen
Cas Jongeneelen
2018-12-21T11:57:42+0000
Woensdag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, met dank aan Colin! Vanaf les 1 heb ik mij op mijn gemak gevoelt en... elke keer met plezier de auto ingestapt. Veel gelachen en vooral veel geleerd in de afgelopen maanden. Altijd geduldig als ik voor de 100ste keer vergat te kijken of richting aangeven. Ik zou JouwRijles.nl iedereen aanraden en ga de gezellige lessen zeker missen. Bedankt Colinlees meer
Jim Visser
Jim Visser
2018-12-06T09:17:37+0000
top rijschool! rijbewijs gehaald bij Marco! top gozer. altijd gezellig gehad in de auto ook vooral leerzaam 🎉🎊
Juul Lemmen
Juul Lemmen
2018-12-01T17:15:19+0000
Elke week met heel veel plezier achter het stuur gezeten en heel veel geleerd. Super gezellige rijschool en in 1X... geslaagd!lees meer
Wesley Haneveld
Wesley Haneveld
2018-12-01T16:17:42+0000
Super rijschool in 1 keer geslaagd door colin oomens 🔥🔥💨 leerd het je op een leuke leerzame en uiteraard... veilige manier bedankt dat ik hier mocht rijden ik zal hierdoor veel veilige kilometers makenlees meer
Sharon Grotens
Sharon Grotens
2018-11-30T13:45:12+0000
Ik heb rijlessen gehad van Danny en vanaf les 1 voelde ik me al op mijn gemak. Leuke, gezellige en bovendien leerzame... lessen. Geen enkele vraag is gek en wordt besproken. Elke les was er wel een ander dolletje wat er bij mij voor zorgde dat ik steeds meer relaxed achter het stuur stapte. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer slaagde voor mijn rijbewijs !Dus ... rijschool JouwRijles.nl is zeker een aanrader !lees meer
Nadine Hulsebos
Nadine Hulsebos
2018-11-27T18:57:40+0000
Jouwrijles is een super leuke rijschool! 🤗Ik heb mijn rijbewijs gisteren in 1x gehaald met dank aan Marco. De... lessen bij Marco zijn altijd gezellig, leerzaam en vol met plezier. Ik voelde mij snel al op mijn gemak.Ik raad iedereen zeker deze rijschool aan, ik heb er zeker geen spijt van gekregen! 😁Bedankt voor deze leuke tijden Marco! 💪🏽🎉lees meer
Thomas Feenstra
Thomas Feenstra
2018-11-05T11:00:55+0000
Net in de nieuwe auto van Marco mijn examen gehaald! Super rijlessen met een goede verhouding van leren en... gezelligheid.Super rijschool!lees meer
Michelle Arkesteijn
Michelle Arkesteijn
2018-11-02T21:02:17+0000
Danny is een hele fijne instructeur, doet alles op jou tempo en jou kunnen!😉
Jeffrey van der Kooij
Jeffrey van der Kooij
2018-10-25T10:09:24+0000
Echt een top rijschool en Marco Spaans is echt een gezellige en Goede instructeur 👍🏻hij neemt de tijd voor je en... legt alles goed en duidelijk uit👍🏻. al mijn motorexamens in 1x gehaald. 🏍🏍Dus Zkr een aanrader 🏍🏍lees meer
Pascalle Mussen
Pascalle Mussen
2018-10-16T09:31:36+0000
In 1x geslaagd voor me auto rijbewijs!! Dankzij Marco wat een topper! Super fijne een leerzame lessen whoop whoop!
Boelie Overgaag
Boelie Overgaag
2018-10-09T17:09:52+0000
JouwRijles.nl en Marco P Spaans hebben mij goed geholpen met mijn motorrijbewijs halen. AVB en AVD in 1 keer gehaald... met net nog geen 19 uur rijlessen. Ik dank Marco P Spaans dan ook van harte voor alle leuke lessen waarbij veiligheid voorop staat maar vooral veel word gelachen. Marco P Spaans heeft er zelf ook veel lol in, het jouw leren maar ook het rijden zelf en die enthousiasme is aanstekelijk. Ik raad Marco P Spaans dan als instructeur dan ook van harte aan!lees meer
Jay Serano
Jay Serano
2018-10-04T12:19:39+0000
Colin for president! 👏🏼🚘😎👍🏼
Jarno Metz
Jarno Metz
2018-10-03T14:45:10+0000
Een en al enthousiasme van Marco! Super leuke motorlessen gehad en snel geslaagd. Als ik meer afstand had gehouden... zelfs in een keer😜lees meer
Samantha van der Geld
Samantha van der Geld
2018-10-03T11:42:22+0000
Ik heb les gehad van Colin. Ik vond de lessen altijd heel leerzaam en super gezellig. Colin heeft ook veel geduld en... legt alles op een rustige manier uit en geeft handige tips! Dankzij Colin ben ik geslaagd!! Bedankt 👍🏽🚗💨lees meer
Tyrza van der Kolk
Tyrza van der Kolk
2018-10-01T13:43:51+0000
Dankjewel Marco voor je geduld en de goede, relaxte rijlessen. Wel blij dat ik nu van je af ben! �
Kristina Pedersen
Kristina Pedersen
2018-09-14T11:58:51+0000
Marco has been an excellent teacher! Knowing when to be fun and serious has made learning to drive a pleasant... experience!lees meer
Lucas Mos
Lucas Mos
2018-09-02T16:36:52+0000
Motorrijlessen gevolgd bij Jouwrijles.nl. Top begeleiding en alles in een keer gehaald 😁
Pam van der Vliet
Pam van der Vliet
2018-08-09T10:36:44+0000
Vandaag in één keer geslaagd! Ik heb gereden bij Marco. Hij is professioneel, flexibel, eerlijk en heel geduldig.... Haalt het beste uit zichzelf voor de leerling. De lessen zijn echt een feestje en de sfeer is top. Dit alles geeft veel vertrouwen!Bedankt Marco!! 🕺🏼lees meer
Anna van Dansik
Anna van Dansik
2018-08-07T16:09:33+0000
Super fijne instructeur!! René geeft rijles op de manier die bij de leerling past! Van rijschool gewisseld en binnen... een paar lessen het examen zonder stress gehaald!!lees meer
Annika van Os
Annika van Os
2018-07-31T16:24:32+0000
Geweldige lessen en een leuke rij instructuur. Heb het erg naar mijn zin gehad en nu genieten van mijn rijbewijs die ik... dankzij marco heb gehaalt���lees meer
Valerie Choy
Valerie Choy
2018-07-23T21:15:17+0000
Hele fijne lessen van Marco gehad! Hij heeft veel geduld, ervaring en stelt je op je gemak. Kortom een hele prettige... sfeer om te leren rijden! ��lees meer
Chayella Glerum
Chayella Glerum
2018-07-23T07:13:23+0000
Romy Looijenstein
Romy Looijenstein
2018-07-06T16:46:16+0000
Super toffe rijschool! Bedankt Colin voor de lessen! �
Rebecca Bal
Rebecca Bal
2018-06-29T08:42:48+0000
Maandag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij marco heb ik het kunnen doen, hij heeft me altijd geweldig rijles... gegeven en beter kon ik het niet hebben. ik ben hem dankbaar voor hoe goed hij me heeft leren rijden en dat ik door hem mijn rijbewijs heb gehaald!�lees meer
Mitchell Venema
Mitchell Venema
2018-06-29T08:14:20+0000
Dankzij de gezellige lessen van René en hier en daar en lesje van Marco en Colin in één keer mijn rijbewijs gehaald.... ik vond de lessen altijd erg fijn met een relaxte sfeer. Altijd een gezellig praatje terwijl duidelijk wordt uitgelegd waar je tijdens het autorijden allemaal mee te maken krijgt. TOP RIJSCHOOL!!lees meer
Sophie van der Helm
Sophie van der Helm
2018-06-23T12:47:29+0000
In 1 x geslaagd dankzij colin ��� was altijd gezellig in de auto en de manier van lesgeven werkte het beste voor... mij.Heel erg bedankt voor alles �lees meer
Kevin Hulshof
Kevin Hulshof
2018-06-22T11:12:47+0000
Niets anders dan lof voor deze Rijschool.De manier waarom Colin mij les gaf werkte voor mij uitstekend.Goede uitleg,... begeleiding met humor en na elke les even reflecteren wat er wel en niet goed ging.Ondanks dat het via mijn vorige rijschool niet wilde lukken om te slagen ben ik via Jouwrijles in 1x geslaagd! Jouwrijles #1lees meer
Cora Zuurmond
Cora Zuurmond
2018-06-22T09:47:00+0000
Supergezellige , aardige leuke rijleraarGeeft goede instructies en doet er alles aan om je te laten slagen!!!... Bedankttt Marco voor het helpen naar mn rijbewijs �!lees meer
Nicole Rust
Nicole Rust
2018-06-11T16:37:14+0000
Super gezellige en goede lessen!
Shane Massa
Shane Massa
2018-05-29T05:31:38+0000
Super fijne rijschool! Bij Marco mijn motorrijbewijs gehaald en ben erg over hem te spreken. Hij is een hele gezellig,... rustige instructeur die je goed begeleid, duidelijke uitleg geeft maar je ook wel eens een foutje laat maken om daar van te leren. Al met al zeer te spreken over de rijschool en zou iedereen hem aanraden!lees meer
Anne Zuyderwijk
Anne Zuyderwijk
2018-05-25T13:15:11+0000
Met dank aan Danny alles in één keer gehaald. Er hing altijd een fijne en gezellige sfeer in de auto. Danny legt... alles rustig en zo vaak als je wilt uit. Heel fijn! �lees meer
Gijs Verdonck
Gijs Verdonck
2018-05-23T11:56:02+0000
Marco is een baas! In één keer geslaagd en altijd gezellige rijlessen.
Leda Bulatovic
Leda Bulatovic
2018-04-13T12:56:05+0000
Van een andere rijschool naar JouwRijles gewisseld, top beslissing! Met slechts 6 extra uurtjes het examen gemurderttt... dankzij Marco!! �� Je houdt nog 20 biertjes van me te goed!�lees meer
Sammy van Leent
Sammy van Leent
2018-03-15T20:16:35+0000
Marcoooo de allerbeste, gezelligste rijleraar die er is!🏎💃Toppertje! 👍
Casta Carola
Casta Carola
2018-03-14T10:22:13+0000
Fantastisch! Rijles is een feestje met marco 🙂
Iris van Bentem
Iris van Bentem
2018-02-22T15:55:23+0000
Rachel van Ipenburg
Rachel van Ipenburg
2018-02-22T15:49:30+0000
Super leuke en leerzame lessen gehad bij Marco!! Lachen is 1 ding wat zeker is bij hem in de auto � Zonder twijfel... zeker een aanrader!! �lees meer
Damian van Beelen
Damian van Beelen
2018-02-19T18:31:50+0000
Een beter plekje dan bij Danny ga je niet krijgen!� Nee de andere instructeurs bij JouwRijles zijn zeker ook toppers!... Maar in het bijzonder wil ik Danny even in het zonnetje zetten� Je lessen zijn duidelijk en je legt alles geduldig uit. Daarnaast zorgde je voor een fijne sfeer wat ook zeer prettig is! Bedankt Danny! In 1x gehaald bij jou�lees meer
Tamara Janssens
Tamara Janssens
2018-02-09T15:46:13+0000
Marco is de beste. Ik had niet veel rijlessen nodig en in 1 keer geslaagd! Hij is erg geduldig en zorgt er voor dat ik... mij veilig en op mijn gemak voel in het verkeer. En boven alles is hij gewoon een toffe peer �lees meer
Celeste Rijkers
Celeste Rijkers
2018-02-07T11:30:23+0000
Ik heb lessen gevolgd bij Marco. Hij is een topper! Ontzettend professioneel, maar wel altijd in voor een grapje. De... lessen waren altijd leerzaam en erg gezellig. Ook heb ik 2 lessen gehad bij Danny en Colin, ook allebei toppers! Zeker een aanrader!!lees meer
Arjan Zonneveld
Arjan Zonneveld
2018-01-29T18:35:09+0000
Renee van Ginkel
Renee van Ginkel
2018-01-22T13:13:58+0000
Bij Marco Spaans mijn motorrijbewijs gehaald! Alles in 1 x WHOOPWHOOP! �� Super leuke, gezellige, goeie instructeur!
Isabella Romano
Isabella Romano
2018-01-15T12:27:41+0000
Marco is een toppertje! Hij heeft heeel veel geduld, zelfs als die alles nog 100x moet herhalen.. Hij geeft je... vertrouwen dat je het kunt en maakt van ieder lesje een feestje!In 1 keer geslaagd bij jouwrijles, dus zeker een aanrader!Bedankttt voor de leuke tijd!lees meer
Lieke Den Dulk
Lieke Den Dulk
2018-01-15T11:54:50+0000
Marco is heel geduldig en het is altijd leuk in de auto! In één keer geslaagd dus zeker een aanrader �� Dankjewel... voor de gezelligheid en de goeie tips Marco!!lees meer
Friso Oo
Friso Oo
2017-12-18T08:51:01+0000
Waren topp rijlessen altijd gezellig met Danny de jong wel blij dat van je af ben ajacied, heeel erg bedankt!
Roy van der Putten
Roy van der Putten
2017-12-08T16:54:37+0000
Zo gek..! Marco is echt de beste leraar ooit! Danny en Collin jullie zijn ook hhhheeeelllleeeee goeie instructeurs... 😜😎😂😍😛😅😘😭😎😃😉😵😁😝😋😂😂lees meer
Kelly Hoogerheijde
Kelly Hoogerheijde
2017-12-03T16:37:24+0000
Altijd leuke lessen gehad van Colin, veel geleerd en net m'n rijbewijs in the pocket! Bedankt voor alle lessen!
Vera van der Kolk
Vera van der Kolk
2017-12-02T20:07:15+0000
Super naar mijn zin gehad bij marco spaans voor mijn motorrijbewijs!� Hij geeft goede en gezellige lessen en daarom... heb ik ook vandaag mijn motorrijbewijs gehaald in 1 keer!�� Super bedankt!� Echt een aanrader! �lees meer
Don van Eerde
Don van Eerde
2017-11-30T22:11:07+0000
Lesjes bij Danny de Jong gehad. Zeker een gezellige tijd gehad. Flink mee gelachen maar het belangrijkste goeie en... duidelijke uitleg!lees meer
Rolf Spuyman
Rolf Spuyman
2017-11-27T10:56:24+0000
Les gehad bij Marco. Beste rij instructeur die ja kan hebben. Veel lachen en veel geleerd �In 1 keer geslaagd. Zou... deze rijschool echt aanraden !!!lees meer
Shania Jummon
Shania Jummon
2017-10-31T13:02:45+0000
Altijd een leuke en gezellige sfeer, als je een fout maakt vertellen ze rustig wat je daar aan kan verbeteren en geven... je alle vertrouwen en motivatie. In 1 keer geslaagd, bedankt voor alle leuke lessen en moeite �lees meer
Bianca Fung-Loy
Bianca Fung-Loy
2017-10-30T07:02:27+0000
Ontspannen rijden moet je bij jouwrijles zijn
Ferry Roeleveld
Ferry Roeleveld
2017-10-17T20:02:25+0000
Gereden onder leiding van Marco een tijd geleden prima tijd gehad en in 1 keer geslaagd ...! Top.!!
Yori Lieuwes
Yori Lieuwes
2017-10-12T06:13:05+0000
Joris Van de Louw
Joris Van de Louw
2017-10-04T06:31:49+0000
Shanna Frerichs
Shanna Frerichs
2017-09-30T14:39:36+0000
Les gehad bij Marco, zeker aanrader! Eerste paar lessen was ik net als vele andere nerveus en bang voor fouten(en... kettingbotsingen) 😛 Maar dat was allemaal niet nodig, want Marco gaf mij het vertrouwen en legde mijn foutjes op een fijne & duidelijke manier uit. Naast dat Marco professioneel is, is hij ook nog gezellig in de auto. Wat uiteindelijk het halen van mijn rijbewijs tot gevolg had 😉 Thanks Marcolees meer
Jasper Hartman
Jasper Hartman
2017-08-30T10:01:02+0000
Super fijne begeleiding met tijd voor een geintje ga je je lessen door. Er word goed de tijd genomen om t goed te... leren!!lees meer
Marjolijn van der Helm
Marjolijn van der Helm
2017-08-28T19:51:56+0000
Op advies van mijn nicht ben ik bij Marco gaan lessen en ik kan het iedereen aanraden! Het waren altijd hele leuke en... gezellige lessen maar tegelijkertijd heel leerzaam waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald heb. Marco is heel duidelijk en geduldig en ik zal de gezellige lessen nog missen!lees meer
Bianca Brouwer
Bianca Brouwer
2017-08-24T13:23:11+0000
Mijn dochter heeft bij Colin les gehad super snel haar rijbewijs en altijd gezellig in de auto.Echt een aanrader... daarom heeft mijn zoon nu ook les bij Colin.lees meer
Louise Ocak Hofman
Louise Ocak Hofman
2017-08-24T10:44:33+0000
Mijn dochter heeft rijles gehad bij Colin. Ben dik tevreden. �
Ashley Overduin
Ashley Overduin
2017-07-17T20:12:33+0000
Leuke en duidelijke rijlessen gehad van Danny. De dingen worden ook goed uitgelegd. Ik ben hier in 1 keer geslaagd! De... dagen en tijden waren ook goed bespreekbaar en dat is wel fijn!lees meer
Kimberly Macheras
Kimberly Macheras
2017-07-11T08:26:35+0000
Dankjewel Danny voor alle gezellige rijlessen! Dankzij jou heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald �
Lisa Bogaards
Lisa Bogaards
2017-07-04T11:53:51+0000
Les gehad van Danny de Jong. Super aardige en relaxte vent, altijd super gezellige lessen. Heel duidelijk in z'n... uitleg, altijd tijd voor een lolletje, maar als het serieus moest zijn, was hij het ook. Hele leuke tijd gehad, alles in 1x gehaald en in een half jaar. Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!lees meer
Quinty Boonstra
Quinty Boonstra
2017-06-28T16:36:14+0000
In 1 keer geslaagd ! Dankzij Colin zijn lessen � het was altijd super gezellig en je hebt me veel geleerd , ga je... missen �.lees meer
Tessa Bok
Tessa Bok
2017-06-23T13:05:51+0000
Ik heb een pakket met de tussentijdse toets genomen. Heb er iets langer over gedaan, maar ze laten je niet afrijden tot... ze er vertrouwen in hebben. Ik heb zelf bij Colin Oomens gereden en ben echt dik tevreden, ook al moest hij een tig keer dingen herhalen, hij zal je nooit een gevoel geven dat het niet goed komt. Een relaxte gast, relaxte auto en dus relaxte lessen. Gewoon in een keer geslaagd! Kortom gewoon doen! Enigste minpuntje is mijn capuccino verzameling die Colin een stuk kleiner heeft gemaakt.lees meer
Sofie Paludanus
Sofie Paludanus
2017-06-21T12:13:29+0000
Echt een top rijschool! Veel persoonlijke aandacht en daardoor was elke les weer een feestje 🙂 Tips, techniek en... gezelligheid zijn perfect in balans. Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat ik nu niet meer met Marco in de auto zit! Wel heb ik dankzij zijn lessen in 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen, ken ik het hele album van de Spice Girls uit mijn hoofd en ben ik vele danspasjes rijker!Mijn zus en ik hebben ons rijbewijs gehaald bij JouwRijles en mijn broertje gaat er ook lessen volgen. Zeker aan te raden!lees meer
Emma Koster
Emma Koster
2017-06-20T11:22:58+0000
In 1 keer geslaagd door de goede begeleiding en het enthousiasme waarmee de lessen worden gegeven. Zeker een aanrader... als je opzoek bent naar een goede en leuke rijschool! Marco bedankt!lees meer
Charmaine Sisley
Charmaine Sisley
2017-06-13T10:19:42+0000
Hele leerzame en fijne lessen gehad!
Jeffrey Kok
Jeffrey Kok
2017-05-30T12:18:05+0000
Sergej Nauta
Sergej Nauta
2017-04-24T10:17:47+0000
Het heeft even geduurd, wat helemaal aan mezelf lag. Maar altijd met veel plezier leerzame uurtjes gemaakt. Ga vooral... Marco missen! Super leraar en heeft me door dik en dun geholpen!lees meer
Wendey Kram
Wendey Kram
2017-04-13T11:15:38+0000
Als je niet wil slagen niet bij danny gaan lessen.... ;p nooit gedacht dat ik in zo'n korte tyd m'n rijbewijs in the... pocket zou hebben! Bedankt voor t geven van zelf vertrouwen.. de rustige uitleg en tog gezellig! Ga de lessen nog missen! Topper!lees meer
Kim Bourquin
Kim Bourquin
2017-04-07T20:37:09+0000
Ik heb een fijne tijd gehad met Danny. Erg gezellige lessen maar ook erg leerzaam!
Samantha van Leeuwen - Tijssen
Samantha van Leeuwen - Tijssen
2017-03-07T18:46:37+0000
Een gezellige en professionele rijschool! Waarbij de rijinstructeurs ook gespecialiseerd zijn in het les geven aan... leerlingen die faalangst ervaren.Hierbij wil ik dan ook mijn dank en waardering uitbrengen aan Marco.Dankzij jou geduld en enthousiasme heb ik mijn rijbewijs weten te behalen!�lees meer
Tanita Borissova
Tanita Borissova
2017-02-24T10:24:47+0000
Wat heb ik een leuke tijd gehad tijdens me rijlessen naast Marco! Elke les onwijs gelachen samen, maar ook zeker heeeel... veel geleerd. Bedankt Marco voor de leuke tijden en het makkelijk halen van me rijbewijsje door jou, ik ga je zeker missen! Xxlees meer
Nikki Kaptein
Nikki Kaptein
2017-02-23T07:43:45+0000
Wat heb ik hier een fijne tijd gehad! Ondanks dat het bij mij niet helemaal ging hoe ik wilde, was Marco er altijd om... me op te beuren en de juiste tips te geven, omdat hij precies doorheeft waar ik op kon verbeteren. Altijd lachen, maar als er serieus gedaan moet worden, zijn we serieus! (Ooh en als je niet van foute hitjes en meezingen houdt, zou ik dat van te voren even aangeven!)lees meer
Nadiine Raven
Nadiine Raven
2017-02-21T15:41:04+0000
Een hele leuke en gezellige rijschool. Geen oude mannetjes die je leren rijden, maar leuke jonge rij-instructeurs met... een verfrissende kijk op het lesgeven voor een leuke prijs per uur.Zelf bij Danny gereden. Ik kijk terug op een hele leerzame maar leuke lesmethode en periode. Voor iedereen een aanrader!!lees meer
Marcel Been
Marcel Been
2017-02-17T06:04:33+0000
Super leuke lessen gehad met Danny en zeker ook leerzaam en beloond met het halen van mijn rijbewijs
Che Yenne
Che Yenne
2017-02-16T16:13:58+0000
Elke rijles was ontzettend leerzaam en gezellig!Altijd met plezier rijles gehad! En zeker een gemis nu �
Bodine Kuiper
Bodine Kuiper
2017-02-16T11:46:09+0000
Onwijs leuke en leerzame rijlessen gehad! Veel kunnen leren van Marco! Ik stap met veel plezier in de auto, echte... aanrader!! ���lees meer
Marly Vrolijk
Marly Vrolijk
2017-02-16T09:09:22+0000
Wat was het weer leuk met Marco rijles! Ga het missen!! Super bedankt! Dus als je een leuke gezellige rijinstructeur... zoekt ga dan zeker naar Marco zeker weten dat je slaagt ������lees meer
Manolito Spreeuw
Manolito Spreeuw
2016-01-03T18:39:11+0000
Angelique Overduin-lamet
Angelique Overduin-lamet
2015-11-01T21:59:53+0000
Super leuke lessen ....en vooral veel geduld....ik voel me op m'n gemak en hoop binnenkort m'n papiertje bij jullie te... gaan halen!lees meer
Niels van Houten
Niels van Houten
2015-10-08T15:02:59+0000
Helen de Goede
Helen de Goede
2015-09-20T13:51:54+0000
Erik Muuren
Erik Muuren
2015-03-21T12:27:02+0000
Linda de Graaf
Linda de Graaf
2015-03-21T11:41:33+0000
Guus Grit
Guus Grit
2015-03-21T10:55:54+0000
Do Velema
Do Velema
2014-10-08T08:00:30+0000
Denise Pakkert
Denise Pakkert
2014-02-11T16:15:07+0000
Laura de Jong
Laura de Jong
2013-12-19T06:02:50+0000
Jim Visser
Jim Visser
2013-09-26T14:05:16+0000
Volgende beoordelingen

Autorijles nemen


JouwRijles.nl bestaat uit een jong team van professionals die hun werk met passie uitvoeren. Wij vinden het zeer belangrijk dat jij met zelfverzekerdheid en een goede basis de auto instapt. Niet alleen tijdens het rijles traject, maar ook daarna als je je rijbewijs hebt gehaald. Onze lespakketten zijn zeer voordelig, omdat wij kwaliteit belangrijker vinden dan prijs. Wij garanderen je kwalitatieve rijlessen voor een mooie prijs.

Motorrijles nemen


Binnen de kortste keren motorrijden en genieten van deze heerlijke vrijheid? Onze gepassioneerde motor rijinstructeur Marco leert jou de fijne kneepjes van het motorrijden en begeleidt je van begin tot eind. Dus, wil jij zo snel mogelijk op je motor kunnen stappen en genieten van dit stukje vrijheid? Neem dan contact met ons op om jouw (eerste) motorrijles aan te vragen!